less på att plugga kanske?

Denna konversation hade jag och en annan liten filut, egenliten borde vi plugga meeeen....

Emma säger:
åååååååå
IMORRN SÅ KOMMER ELIN MED MIN RESERV MOBIL
imorrn då vänder det jag känner det på mig!
Linnea säger:
yiiihooooooowwww
jaa imorgon då börjar det blir bättre
och sen är det sommare
Emma säger:
ja för att de kan då fan inte bli värre!
Linnea säger:
sommar!
och sen ska vi ha jävligt kul
Emma säger:
klart vi ska
Linnea säger:
YEYYYY
sommmatider hej hej!
Emma säger
jag känner det är nåntig på gång (förutom att allt ska gå sönder och fucka upp sig) sommartider duup dupp kom och stanna ute natten lång sommar tider, snurra runt i en stad som glöder som viskar bli min i natt... sommartider hej hej sommar tider
ge mig din hunger ge mig din hand, ge mig allt du vill och allt du kan
sommartider hej hej somamritder
Linnea säger:
hhahahahhahahahahh SOMMARTIDER
Emma säger:
äppar mot läppar som tar mej i landsom ger sommartider till varann
Linnea säger:
ohhh ohhhh ohhh
Emma säger:
trallalaaaaaaa '
Linnea säger:
ta mig till en annan vääääärld!!!
sommarttider hej hej
Emma säger:
SOMMARTIDER HEJHEJ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
Linnea säger:
ge mig ba allt du vill å allt du kan!
Emma säger:
nej om vi kanks skulle ta och plugga ett tag då ?
Linnea säger:
hahahah fan
inte lika kul
Emma säger:
hahaahahaha nope inte alls
Linnea säger:
om att sjunga sommartider
Emma säger:
men jag har bara två frågar kvar nu hahaha och vet du vad jag tänker på när jag blir stressad?
Linnea säger:
jaa och jag har hela lagboken framför mig
nää??? =
Emma säger:
SOMAMR TIDER HEJ HEJ SOMMARTIDER
TRALLA LLAAA
Linnea säger:
hahahhahhahhah



detta tycker vi också är kul


4 tjejer på 21 kvadrat

Huvet är tungt, ögonen vill helst blunda, kroppen gör ont och jag borde städa. Med andra ord en lyckad helg! Det har varit mysigt att umgås med ens bästa vänner. Och även om man inte träffat människorna på flera veckor och till och med månader så är allt precis som vanligt när man väl ses.
Nu är jag laddad inför klassfesten och tror att jag ska vara i nyktert tillstånd fram tills dess.

Imorgon tar jag tag i hemtentan men fram tills dess så blir det att ta de lungt!

Ny dag med nya möjligheter

Som ni ser så har jag lyckats göra bloggen lite sommar fin. Egentligen skulle jag väll kanske vilja ha headern i gult i stället (ja jag tycker om gult) men rött är ju fint det med.
Sitter och bläddrar igenom blocket sida för sida i hop om att hitta en fin soffa till ett bra pris, men detta är lättare sagt än gjort...

Idag är jag nästan lika rastlös som jag var igår, men idag är det trots allt lugnet före stormen. Sista föreläsningen för den här terminen och hemtentan lämnas ut imorgon. Men vad gör jag då för att fördriva tiden? Jo jag har laddat ner lite musik till i helgen och med lite flyt så hittade jag faktiskt rätt mycket bra musik!

Mamma ringde nyss och sa att hon kanske hade fått nys om ett jobb till mig i sommar och glad som jag blev(eftersom den där jävla soffan ska köpas) ringde jag direkt upp nummret mamma gav mig, men tror ni inte han sa att han precis hade tillsatt tjänsten?! Men han tog mitt nummer om de skulle behövas någon av någon anledning. Jag skulle faktiskt hellre haft mer flyt på jobb fronten än på musik fronten just för tillfället eftersom vi måste köpa saker till lägenheten...




Om jag skulle ta och berätta lite om min cykel kanske?
Lotta har klagat på att hon tycker jag har lite luft i bakdäcket på min cykel, jag har egentligen inte brytt mig eftersom jag är rätt van att ha lite luft i däcken. Men då var det ju en sån fin och varm kväll här för ett tag sen så då tänkte jag att en liten cykeltur och pumpa däcket kanske skulle vara en bra utflykt.
Sagt och gjort så jag cyklar bort till OK.
Men när jag då ska försöka få in luften i däcket så går det inte så bra så jag tänker att om jag skruvar upp ventilen lite grann så ska det nog gå bättre. Men vad händer? jag råkar tömma hela hjulet på luft.
Ni vet all luft bara puuuuuhhhhhhuuuuuu och bakdäcket står med stålramen på marken. Ajja så farligt kan det väll inte vara ?Åker luften in så måste den ju gå att få in igen.
Återigen lättare sagt än gjort. Men tillslut efter ca 10 min så lyckas jag få in så pass mycket luft att cyklen går att cykla på om jag undviker alla hål och gupp. Funderar på att ringa hem och fråga hur jag ska göra, men vad gör det om jag är i Umeå och dom hemma i skell? Så då kommer jag på att Jennifer kanske har en cykelpump.
Ringer till henne och hon börjar skratta åt mig men säger att det är bara att komma så fixar vi cykeln. Hon blev min hjältinna som pumpade upp mitt däck så nu kan jag cykla på cyklen igen, dock så är det rätt lite luft fortfarnade så om nån som kommer i helgen och har orkat läsa allt detta.
Skulle nån kunna ta med en cykelpump till lilla mig? :D


Jag och jennifer på sittningen


Läggan!

VI FICK LÄGENHETEN!!
jag är så jävla glad! Nu längtar jag hem till att få kolla vad det är för något jag har hemma och vad vi måste köpa. Usch skulle ha haft ett jobb nu trots allt... ajja om jag fixar det jag har tänkt till hösten så ska det nog lösa sig ändå.
Det ända dyra vi MÅSTE köpa är en soffa. Men vi får ta en tripp upp på IKEA och köpa lite saker och då får vi väll titta på en soffa också. Lägenheten var jätte fin iallafall och det känns hur bra som helst, jag längtar till den 1 juli då vi får nyckeln så vi kan mäta lite för att veta hur vi ska möblera och om sakerna vi har hemma ryms. Men det bör det göra...

Jag har gjort lite bilder så ni kan se hur nära det är till allt och lite sånna saker
(behöver jag säga att jag egentligen har annat jag borde göra? Typ städa, plugga, diska osv)


Inte riktigt skalenligt köket är större men ni fattar iallfall lite mer hur det ser ut.


såhär ser huset ut om man söker på eniro


Inte så tydligt kanske men det är väldigt nära till skolan, ica och iksu osv


I helgen är det brännbollsyran och jag som hade varit duktigt och köpt alkohol i förväg kanske måste ner till stan igen om jag inte får tillbaka av sanna och leyla det dom köpte, men vilket som så är det ju inget större problem oavsett :)
Sen så kommer det massa brudar hit på besök, närmare bestämt ett helt gäng! Ni ska få se ett litet smakprov på vad dessa damer kan åstakomma...














SommarSommarSommar

Jag tycekr så fruktansvärt mycket om när det är sol ute, när man känner att sommaren är påväg och man har underbara vänner som man vill spendera all tid i världen med!
I torsdas var det grillning hos jennifer och sebbe med blandat folk. Blev en massa prat och lite kubbspelande.
I fredas var det återigen grillning hos jennifer och sebbe och återigen med blandat folk, dock inte riktigt samma folk som i torsdas men lika trevlgit för det! När killarna drog på Bio satt vi på en film istället.
Och igår så kom peter hit så då åkte vi och handlade och även min efterlängtade alkohol inhandlades till yran nästa helg!
Sen på kvällen begav vi oss till jennifer och sebbe igen och grillade, deras grill måste vara årets köp. Dock så började champions leage finalen kvar i nia så då begav vi oss hem och såg den, eller peter ville se men jag hade andra planer så vi kompromisade, lite fotboll och lite annat tv tittande.








Idag var vi till Media Market - satan! Dom hade allt och lite till!! Ikväll så ska vi och kolla på en lägenhet. Jag hoppas så innerligt att vi får den eftersom det skulle vara så skönt att få allt klart! Men vi får väll se...
Dessutom skulle det innebära att vi blir grannar med våra grillmästare!

Och ja! Jag klarade tentan. Detta innebär att sommarlovet kommer tidigare än väntat!! :D

Erkännande

nej nu är det här för dåligt! men jag skyller på att jag befunnit mig hemma i skell och inte orkat/haft tid att sitta vid datorn.
Att vara hemma är det absolut bästa som finns och jag längtar så sjukt mycket till dessa två veckor i skolan är över. Dock så har jag så roligt här varenda dag så egentligen så vill jag väll inte åka härifrån och lämna alla mina fina vänner jag lärt känna här och sen inte ses på tre månader!

Ikväll har vi spelat brännboll, jag var sämst och insåg att jag måste lägga min brännbolls karriär åt sidan och satsa på något annat, detta är ett tufft beslut men jag tror jag ska komma över detta!
På brännbollsyran ska jag sitta på gräset med mina bästa vänner och njuta av alkoholen som sveper tag i min kropp och så ska vi tillbringa helgen på det absolut bästa sättet vi kan!
 Behöver jag ens säga att jag är så SJUKT taggad?! Snälla säg att vi kan börja dricka på torsdag?

Nej nu ska jag försöka ta tag i lite plugg och så ska jag försöka berätta om min jävla cykel nån dag framöver, kan hända att ni måste påminna mig!


jag vill så innerligt ha tillbaka denna hårfärg nu!


RSS 2.0