Isglass!

Idag trodde jag att jag skulle smälta! ACn på jobbet sa upp sig och gick hem. Satan så varmt det var! Gick att stå i kassan ett tag men sen fick vi rotera, jag höll mig mest borta vid skorna och inne på lagret eftersom där gick det att vara människa!

Jobbet funkar abslout, kul att vara runt på alla ställen och inte bara på mjukt! Får väll se hur det blir när david och erik återvänder men jag trics så det känns bra!

Imorrn var det tänkt suring i klutmark men sen kom jag på att jag lovat affe och gurra att komma till dom och äta middag så nu äter jag middag där och sen åker jag och Sanna till klut och alla brudar! Sen får vi se om vi åker in till stan och kollar in stadsfesten.
Sen träffade jag Julia på stan och då frågade hon om jag ville komma till henne på torsdag och sen gå in till stan, lät trevligt så där var jag inte sen att haka på!

Det bästa med sommaren är allt trevligt som händer hela tiden! den här sommaren har verkligen varit hur bra som helst! Detta året har varit det absolut roligaste året i mitt liv! Hade inte velat byta ut nått mot allt som hänt och alla människor man träffat! Nu får vi se vad som händer till hösten om det blir Norge, plugg eller Australien!

Mer bilder!!

Midsommar


Pias jordgubbstårta!


Lisa. Anton och Marcus. Janne och Pappa

Bad! Marcus Pappa och Janne lekar med vinboxen. Bad!


Bastubadande i nya bastun. Middagen midsommarafton

Båtutflykt!




Första dagen!

Då har jag jobbat första dagen för den här sommaren! Lite tungt är det allt när solen lyser ute och elin lisa och melinda ska till boviken och bada! då vill jag verkligen inte jobba. Jag vill inte jobba imorrn heller eftersom alla ska till Byske och bada och jag ska vara instängd på CK, nej så faltigt är det verkligen inte!

Ikväll har vi varit ute och åkt båt för hela slanten och NU - ja precis nu ska jag klicka hem biljetten till storsjöyran!!
OJ VAD JAG LÄNGTAR!!!

så där ja!

Klassfest - högstadiet


Rebecca och Viktor




Klassfest - gymnasiet


I väntan på att spela buzz!





Premiär lanternan 2009


Lisa äter "trägård" ;)


Mysig förförfest med pizza och besök i fällan!



Förfest hos malin och klas i byske.

Julia kom hem över helgen


och så tillslut var vi inne på Lanternan!

Fult ös medvetslös!


Köttbullsmackor

Legat på bryggan och solat hela dagen, fick även besök av Elin, vi tog båten ner och köpte varsin köttbullsmacka och sen åkte vi hem och satt på bryggan och njöt. Perfekt sommardag skulle jag vilja påstå!!

Imorgon bitti drar jag marcus och pappa iväg med båten och kommer hem på lördag mitt på dan nån gång.
Ja det ska bli kul men jag är lite orolig för att sova i båten. Det har vi nämligen inte gjort förut och vi får se hur detta slutar!

Vi kommer inte missa fotbollen för att det har vi förberett oss på! Den ser vi hos pappas kusin i Burvik!

sol, bad och jordgubbar

jag har inte så mycket att raporetra in skulle jag tro (förutom massa bilder)

Igår var det en mysig dag med jannie och lisa solning när vädret tillåt och sen lite fotbolls tittande och lite allsång ovanpå det!

Idag har jag varit med Elin och det blev mycket mycket solande, jag har fått soleksem och cissi lugnade inte ner mig när hon berättade att rasmus hade fått kortison mot sina en gång, mina såg dock inte likadana ut sa hon, så det känndes ju lite bättre.
Elin hade köpt med sig jorgubbar så vi satt i båten och njöt för fulla muggar, musiich! Sen blev det FF-Djurgården synd att dom förlorade men hey vad hade vi att förvänta oss? men erik var duktig alltid kul att se han lira boll.

Imorrn blir det solning solning och åter solning, till veckan börjar ju trots allt allvaret så det är bara att passa på att njuta! Båtutflykt på fredag hoppas jag innerligt på, annars tycker jag att vi styr upp grillning eller liknande på våran brygga!

Nu har sommaren dragit igång på riktigt!

Jaha vad har jag haft för mig nu i dessa dagar då? Vad har hänt sen sist?


I onsdas så var vi på boda borg och hade så fruktansvärt roligt, jag trodde itne man kunde bli så glad över att klara ett av rummen som vi blev. VI fick 10 stämplar och krossade det andra laget. - VINST! viktigt!!

På onsda kväll hände det inte så mycket mental laddning inför torsdagen!


Torsdag så var det då dags för premiären på Lanternan 2009, åkte till Jannie och Erik klockan 3 och halv 4 var festen igång. Efter väääälidgt lång väntan på alla andra så kom dom tillslut - mat på korvivars och cider/öl/vin ute i solen, sjukt mysigt och sjukt trevligt. När Aurora kom så åkte vi vidare mot Byske. Åkte först till Niklas mammas stuga och satt och svamlade på där ett tag innan vi åkte till Malin för att träffa folket där. Visade sig bli en härlig blandning av folk som man inte träffat på ett tag så mer prateri där. Dom som itne hade förköp gick kring halv 10, men vi andra stannade kvar och tillslut kom jullan, okej det var en vecka sen amn träffade henen sist men ändå! Alltid lika trevligt.

Väl inne på Lanternan var det mycket folk och väldigt trevligt - Min förväntningar infriades och jag längtar redan till nästa år men framför allt fler sommar fester! Hur skönt är det inte att kunna sitta ute i gräset och inte frysa eller bli blöt på rumpan?

Fredag - midsommar. Klockan 10.00 hade jag - dum som jag är - bokat tid på Make up store. Men det gick bra, tro det eller ej! Åkte hem, åt lunch och sen ut till stugan. När vi kom dit var alla andra redan där och när man inte träffat alla sina kusiner samtidigt på över 3 år så är det en hel del att prata om och skratta åt. MIddagen bestod av sill och annat som hör midsommar till. Blev att vi (pappa och janne) drog fram lite saker att underålla sig med bland annat piltavlan och nå små racket som janne köpt på halvahalva (rea) i ånäset, han tyckte han hade fyndat, och vi låter han få tro det.

Det är så roligt att se pappa och janne tillsammans när dom ska göra saker ihop, dom blir två helt andra personer som verkligen ser ut att trivas i varandras sällskap. Men efter allt dom två har gått igenom tillsammans så är det inte så konstigt att dom är så tajta som dom är. Hoppas jag och min kära bror är så tajta när vi är i deras ålder.

Efter middagen så blev det en hel del flumm men även lite saker som är väldigt jobbiga och känsliga, detta ledde till att jag inte kännde mig  på festhumör eller ville lämna stugan så jag valde att stanna där hela kvällen. Känndes däremot riktigt bra att ni ringde och höll mig uppdaterad om vad som hände borta på festen!!

Lördag vaknade jag av att det var SOOOOOOL! Så hela lördagen låg heeeela släkten och pressade som tokar för att ta vara på solen. Slutade  med att Lisa tog sig ett dop - 20 grader inne vid land. Åt grillat till middag och det var nog bland det godaste jag ätit i hela mitt liv! Även denna kvällen slutade med att Pia fick hämta papper för att torka bort tårar i ögonen och snyta näsan. Det har hänt ganska mycket i våran släkt som gör att en del saker är rätt jobbiga att prata om men det är så skönt att vi ändå pratar om det för det kommer alltid fram saker som jag har funderat på och det är alltid skönt att få räta ut frågetecken man har.

Söndagen var solen kvar och vi pressade lika mycket idag som vi gjorde igår. Så lite brunare har jag nog blivit i alla fall!
Var hemma idag kring 3 och om man sumerar den här helgen så har jag haft så otroligt roligt och trevligt och allt sånt där att jag redan nu längtar till nästa år. Men då blir det nog fest på annan plats på kvällen, ska vi börja planera redan nu?
Sen gillar jag att dom börjat planera för nyår och jag hoppashoppas att det blir så dom planerar för då vill jag verkligen vara med!

Bilder till all denna massiva texten kommer!

Imorrn börjar min sista lediga vecka innan jobbet tar fart så jag ska njuta i sinne! Sen måste dom där biljetterna till storsjöyran också köpas in... och pengarna från norge ska flyttas över och linnea ska ha pengar för boendet. Nej det är en hård vecka med massa utgifter. Men bara solen lyser så känns allt så mycket bättre och är det riktigt bra väder imorrn blir det nog en räkmacka från båtis till lunch!


17/6

Hemkommen efter en trevlig kväll! mys hos jullan hämta kameran hos elin för att sist snabb besöka fredrik.
Ska till Fredrik imorrn med och så ska han fixa min telefon så jag får lite spel och dylikt på den! Det blir nog bra.

Vi har även hunnit med att planera lite inför torsdagen! Är det bra väder sprättat vi ölen tidigt! Lanternan här kommer vi! Som någon kär vänn sa - Lanternan måste vara riktgit bra med tanke på att det ligger i Byske och det alltid är mycket folk från stan. Får se om det stämmer nu - höga krav är bara förnamnet!


I morgon befinner jag mig här inne tillsammnans med, Jannie, Lisa, Julia, Emelie, Melinda och Rebecca.


Ingen kommer ihåg en tvåa - vinst är det enda som räknas!


Valp,kaninunge,kalv

Nu måste jag skärpa mig och ta tag i den här med träningen! När vi var i Norge så gick vi en timme om dagen och jag hade verkligen verklingen tänkt hålla i dom goda takterna och fortsätta med det, men när man kommer hem är det så lätt att falla in i gammla mönster och göra det man är van vid. I mitt fall - Inte träna.

Idag var jag ute och gick en halvtimme så mitt mål att ta tag i träningen i veckan är ju inte helt förstörda! Imorrn måste jag vara duktigare, känns bara så sjukt omotiverande att gå antigen åt ett håll där man bara ser skogskogskog och ett håll där man gått så många gånger att man kan blunda och ändå hålla sig på trottoaren.

Igår var vi och kollade på hundvalpar och ägarna till dom hade även massa andra ny födda djur. Tog kort med mobilen så det är lite varierande kvalite!

Hundvalp


Kaninunge


Kalvar

Dom hade även kycklingar men dom var så svåra att ta kort på så jag gav upp.


Nej nu ska jag till Julia och förhopnigsvis är elin hemma så kan jag gå och hämta min kamera hos henne också.


Fyndaren

Nu är jag klar med garderoben. Det blev rätt bra, mycket plats så nu kan allt hänga rätt bra, fick för mig att räkna klänningarna hmmm 27 stycken... kan nog inte
- Det gjorde det inte innan!
 

Före




Efter




Sen gjorde jag även lite fynd

Lite slarvig ibland kanske...

Håller på att rensa ut en av mina garderoder som är full med skit och tänkte göra om den så jag kan hänga klänningar där inne istället för väskor och papper som ligger där just för tillfället!
Det ända är att jag inte kan hitta klädstången som tidigare varit där inne. Ska leta lite till och hittar jag den inte får jag åka och köpa en ny.

När jag tömde skåpet hittade jag en hel del, lite örhängen och sånt som jag undrar vart det har varit, men som jag tänkt varit borta eftersom jag ibland kan vara lite slarvig...
Hittade också en skiva med massa gammla bilder.

Affe med på båttur


Våran första klassfest



Skidåkning i Nalavardo


Pdol - 05



Middag på bryggan -05 (jag verkar ha haft ett favorti linne den sommaren)


Mys med Fl-tjejerna - 05



Nej nu måste jag fortsätta. Måste hinna klart innan jag ska laga middagen


Tv-kväll

Min rygg dödar mig! - usch säger jag bara idag på jobbet trodde jag att jag skulle gå i två bitar. Stog och hängde lite över disken (vilker vi INTE får göra) men jag kunde inte stå upprätt mer - Nej imorrn så är det jag som ringer till nån och bokar tid så min rygg blir bra igen.

På grund av ryggen blir det en lugn kväll med mycket tv-tittande.
Kvällens tv-tablå:
18.00 Zappande mellan Stylista och Greek
19.00 Stora byggslaget
20.00 Bones
21.00 Queen sized

.

Nu har jag grävt fram afterbite, annars kommer inte denna kvinnan att sova många timmar i natt!

<3

Måns VS Brolle

Blir en lite lugnare kväll ikväll.
Sommarkrysset har precis börjat och här kommer jag sitta för resten av kvällen! Tänka sig att för två sommrar sen så satt vi där och trängdes och Måns stog på scenen. Nu är det Kjell Jr Wallmark alias Brolle som står på scenen.
Måns VS Brolle 1-0.


Gårdagen var hur trevlig som helst! Är jätte glad över att jag åkte på båda festerna och hann med att prata med alla.
Det är ju rätt stor skillnad,Gymnasieklassen har man rätt bra koll på vad alla har för sig och eftersom alla känner varandra så pass bra så sitter folk lite överallt och gör det dom har lust med. Men i högstadieklassen är det just så pass att man vet vad dom gick på gymnasiet! Där finns det så mycket att prata om, vad folk gör nu, vad dom ska göra sen, förlovningar, skvaller osvosv.
Duktiga Rebecca, Petra, Fia och Viktor hade fixat ihop frågor från högstadietiden, jag tror Ante vann - Grattis till han! Mer uppstyrd fest och det tror jag behövs, däremot ryktas det att det blev galna lekar efter jag åkt - inte är det väll så att det bara finns tävlingsinriktade människor i den klassen? :O
Minns att det inte gick att leka lekar pga att alla hela tiden fuskade. Så på Idrottslektionerna blev de mest innebandy/dans/basket/badminton och dylikt. Sen blev det en jävla massa fotboll också....

Idag var det första arbetsdagen på Stadium, eller första och första. Första dagen på 2½ månad, det gick bra huvet var inte allt för tungt och eftersom allt är precis som vanligt så var det inga större svårigheter att klara av dagen. Nya tag i morgon, ska nog gå bra det med.

Nu är även våran båt i plurret! Nu hoppas vi bara på en solig sommar!


nej nu är det nån mycket märklig filur på scenen ska nog kolla serisöt ett tag nu.


Sofia jag tänker på dig ;) hehe


.....

Denna kvällen har varit riktigt trevlig! hann med båda klassfesterna så jag känner min nöjd. Kollade även lite hockey när jag ko hem men eftersom jag börjar kvart i 10 imorrn bitti så ska jag försöka få nån timmes sömn, känns som att det är en rätt bra idé att ha huvet på skaft imorrn eftersom det var ett tag sen jag satte min fot på Stadium :D

Tack för ikväll gott folk!


Sommar Sommar Sommar



Sitter ute och solar, ätter B&J, lyssnar på musik och taggar fest!
Love Life



Starka drinkar!

Hello!

Precis kommit hem från Fridas studentmiddag. Riktigt trevligt var det och mycket god mat! Saknade dock prinsesstårtan från stigs, den har dom allitd annars. Berättade det även för Fridas Farfar Stig - ja! du läste rätt han heter också stig det är nämligen så att han ÄR mister Stig him self! Han blev jätte glad när jag sa det och log ännu sötare än vanligt, han berättade även att han vid ett tillfälle har friat till min farmor! hur sjukt är inte det egentligen? Tänk då hade jag kanske kunnat äta huuuur många prinsesstårtor som helst. Då hade nog mina byxor fortfarande passat...

Skjutsade även Frida till hennes studentfest och följde med in och sa grattis till hennes klasskamrater stannade där ett tag och hjälpte till med lite drinkblandning och liknande ;)  Dom tyckte jag skulle stanna kvar och festa med dom men det kändes inte rätt det är ju trots allt deras studenkväll!
Riktigt trevligt att träffa erik som jag inte träffat på galet länge. Få prata och hitta på lite busigheter med han är alltid lika kul. Frida har ju dessutom några goingar i sin klass, det har hon helt glömt bort att säga! Fy skäms!!

 Däremot har jag dragit två nitlotter!
1.  Dom bjöd på Champagne och Harriet kom och frågade mig om jag ville ha, men jag sa att jag skulle köra, och eftersom vi hade två bilar med oss så tänkte jag ju att då ska ju mamma eller pappa också köra hem. Det slutade med att både mamma och pappa stog och smuttade på champagnen och jag fick köra hem.
2. Frida frågade om jag kunde skjutsa henne till Lars självklart kan jag det! Sen råkade jag slänga ur mig att jag ju kunde hämta henne inatt. Harriet blev jätte glad och sa att då kunde hon också ta ett glas bubbel och frågade om jag verkligen kunde göra det. Ja men självklart säger jag då.
Dummadumma Emma!! När ringde jag mamma våran student kväll? 04.30. bra tänkt :/ Kommer vara pigg som en lärka imorrn på klassfesten...

Nej nu blir det en power nap! Om jag ska orka se på hockeyn inatt och sen även orka köra bilen in till stan och skjutsa hem Frida måste jag få lite sömn i mig.


Nu är det deras tur

STUDENTEN!!!


Grattis till alla er som tar studenten! Fy fan så roligt det var förra året, när man va mitt i det så uppskattar man det väll inte så jätte mycket med nu så här i efterhand när man tänker tillbaka på den stora dagen så inser man hur kul det var och att få dela den dagen med dom bästa människorna gör det hela till den bästa dagen hitils i mitt liv.
Hade tänkt åka in till stan för att kolla på alla flak och höra folket sjunga på torget men vädret var inte det bästa så jag valde att ta det lungt hemma i stället.



Igår var vi då som sagt i Luleå shoppade lite, blev en tröja och en jacka. Hämtade familjen på kallax och sen hem igen, åkte 9.30 och var hemma 21.30 - blev en långdag men det var trevligt - på måndag shoppar vi i Umeå - förhoppningsvis.

Nej nu måste jag göra mig klar, ska på Fridas studentmottagning och sen får vi se om det blir fest ikväll. Ska jag ha min prickiga klänning från malaysia? mjaaaaa jag tror det blir så!

8/6

Varför vann inte hon jag hejade på i projectrunway finalen? jag hade velat ha en av klänningarna hon hade gjort... men jag undrar vad den kostar? :/

Hälsade på hemma hos Elin och Magnus ikväll, vi åkte upp till maxi och handlade lite... vet ni vad jag handlade? en bulle, en donut, brämhults hallonjuice och två tuttifrutti påsar. Har inte ätit upp allt - tack för det - så det blir lite över till imorrn när vi ska och kolla på balen!
 
Trots att man är ledig så kan man ha mycket för sig och svårt att klämma in allt
Veckans schema:
Måndag: Träffa Elin på stan för att shoppa vin samt fika med henne och Jannie (som äntligen är på samma plats som oss andra)
Tisdag: Hjälpa frida tejpa fast klänningen (ahaha låter sjukt kul) Träffa Jannie för att handla mat. Se på balen med tjejerna vara där i tid för att få bra plats! Vin/ost kväll hos mig.
Onsdag: Shoppa i Luleå och hämta familjen på Kallax
Torsdag: Fika med Sofia och se på alla studenter. Fest på kvällen
Fredag: Tagga inför klassfest *2
Lördag: Jobb 9.50-16.10
Söndag: Jobb 11.50-16.10
Men jag gillar det!

Jag hatar ...

Jag hatar att det vägrar vara sol ute
Jag hatar att Grynet vaknar 7 på morgonen och ska ut
Jag hatar att behöva laga mat till mig själv
Jag hatar att jag inte kan ha mina kläder längre
Jag hatar att det är kallt ute
Jag hatar att det är studentvecka och vi inte får vara med



Jag älskar att det är sommar även om vädret sviker
Jag älskar att vara ledig och kunna göra vad jag vill
Jag älskar att alla snart är hemma bara jullan och sofia kvar
Jag älskar att jag måste köpa nya kläder för dom jag har är för stora
Jag älskar att jag ska jobba i helgen och få träffa alla
Jag älskar att vi ska ha vin kväll imorrn med massa tjejsnack och skratt
Jag älskar att det ska vara bra väder imorrn
Jag älskar att vi ska ha klassfest *2 även om dom krockar
Jag älskar att jannie och linnea har planerat vad vi ska göra varje helg hela sommaren
Jag älskar att jag inte jobbar när det är storsjöyran
Jag älskar att vi ska till Luleå och shoppa på onsdag
Jag älskar att vi ska till Umeå och shoppa på måndag
Jag älskar att mina vänner är mina vänner
Jag älskar att jag älskar mer än vad jag hatar.


--

Idag har jag lyckats mer än vanligt!
Skulle handla mjölk och annat nödvändigt så jag överlever dom sista dagarna innan mamma och pappa kommer hem. Åker upp till moröhallen (se där elin!)  parkerar bilen, kliver ur och ska precis stänga dörren när bilen börjar rulla bakåt jag slänger mig in i bilen för att dra åt handbromsen lite till men bilen har nu hunnit rulla så pass långt att jag måste kravla mig ut ur bilen, sätta mig tillrätta och starta om bilen, köra fram så den inte står där och okuperar två rutor.
När jag då kör fram bilen och drar åt handbromsen och lyfter foten från koplingen gör bilen ett kanin hopp, inte ett litet skutt nej nej det var ett hopp. Jag har glömt lägga i friläge... usch parkeringen var full med bilar och människor. Jag funderade på att åka därifrån men eftersom jag kommit över den där delen av mitt liv där allt är sjukt pinsamt klev jag med stolta steg ut ur bilen och gick in och handlade det jag skulle. okej lite tröst glass blev det men det var jag värd.




Sen är det väldigt ensamt just på tillfället! Har aldrig varit med om att jag kännt mig så här ensam på fruktansvärt länge! Under vistelsen i thailand, malaysia och vietnam hade man alltid någon vid sin sida, med undantag från det att man var på toaletten, sen i Norge var det samma sak där. Sen dess att jag kom hem så har jag aldrig varit hemma en hel dag utan att träffa nån, okej idag har jag inte varit ensam många timmar skjutsade Linda till bussen klockan sex. Jag gruvar mig lite för att gå och lägga mig, har inte sovit hemma på flera nätter och inte i en så stor säng, kanske får inta Mackans säng den är ju lite mindre så då känns det lite mindre ensamt. Så hemskt egentligen att man ska känna så här, nej skärpning Emma!

Okej det blir inte bättre av att jag just nu sitter och kollar på Filip och Fredriks fredagsparty där HåkkeH medverkar och det gör att jag inte kan sluta tänka på denna trio


Nej nu ska jag ha harry potter maraton eller kanske inte... då kommer jag bara tänka och sakna jannie som jag nu inte sett på två och en halv månad. Vi har alltid pratat om att ha ett Harry Potter maraton.


Sen kommer jag sakna Elins katt Curry också.

Dagens instats!

nej nu var det länge sen jag skrev, men som sagt har jag varit hos mormor och morfar i stugan occh där finns det inget internet, men det är rätt skönt det med. Ska slänga in lite bilder vid tillfälle.

idag har jag röstat! för första gången och inte är mamma och pappa hemma så dom kan visa mig hur jag ska göra, så jag plockade på mig massa lappar och gick och ställde mig bakom den där gröna grejen, sen visste jag ju inte vad jag skulle göra med övriga lappar så då lät jag dom ligga kvar, hoppas det inte gör nått!
Började kolla åldrar på personerna man kan rösta på och snacka om att det är blandade åldrar, den yngsta jag såg var 20 och sen så var det bara uppåt.

Vaknade halv 6 i morse av att Grynet ville ut - jävla hund!

sen orkade jag inte gå upp och lägga mig så jag stupade i soffan. Sen när Joel äntilgen vaknade började vi städa, det gick faktiskt riktigt bra och snabbt.
Nej nu ska jag och Linda åka och hämta pizza och köra till joel och jonte och äta den och se på toy story!

PS- tjejerna, vinkväll hos mig på tisdag, vi ses uppe på folkparken och ser balen sen så kör vi en favorit i repris från förra sommaren!

Ett årsen...

Har nu varit i Piteå i 2 dagar. Alltid lika mysigt hos mormor och morfar, har precis lagt in en annons åt morfar på hans båtmotor.. hmm han ska bara sälja saker hela tiden och han säger att han inte vet hur man ska göra, eller hur? varfrö sitter han då och säger precis hur ja ska göra och ropar till när han tycker att jag gör fel? men men sånt är livet kunde inte ha haft en bättre morfar ändå!
Ikväll ska vi gå ut och äta på after work eller som morfar på knaglig engelska uttalar det afte wööööök. men som sagt jag tycker om han ändå.

Igår var jag till Linda en snabbis och då kom även Elina, Sofia och Lalle förbi, alltid lika trevlgit att träffa dom och det blev snack om PDOL, favorit i repris hemma hos Sofia och Aron, nu måste jag bara få ledigt från jobbet först!

Sen kom jag på en sak idag, det är ett årsen vi tog studenten. Känns konsitgt att vi hade så bra väder när det idag knappt är 5 grader varmt.



Politik osv

Idag har det inte hänt mycket. Jonte kom hit för att kolla på min dator som inte vill fungera som den ska. Så nu får vi se vad som händer...

Lagade både middag (tonfiskbiffar) och en äppelpaj. Ska ta med det som blir över till Elin ikväll och bjuda henne och Melinda på det som blir kvar. Lite försent födelsedagsfika till dom bägge. Om jag känner oss rätt så kommer det bli mycket skratt och prat ikväll och sånt är alltid lika trevligt!

och imorrn är den stora dagen... Lisa fyller 20, jag och Linnea har köpt presenter till henne och vi vet att hon kommer bli nöjd, har man bott ihop i ca 4 månader så har man rätt bra koll på vad dom andra behöver. Lisa skulle egentligen behöva en riktigt bra väckarklocka, men det är så tråkigt att ge bort så det lämnar vi till någon annan att inhandla. Blir fördelsadags lunch i klutmark imorrn kommer bli riktigt trevligt. Sen ska det bli skönt att träffa Linnea igen har inte träffat henne på en och en halv vecka nu, det är lite för länge.

Girls

Imorgon åker Mamma, Pappa och Marcus till Turkiet, kul för dom, tråkigt för mig. Men men jag åker till mormor och morfar i några dagar för att bli bortskämd ordentligt, ingen är lika bra som mormor på det. Åka lite båt och äta gott är aldrig fel. Kommer hem på Lördag och då följer Linda med mig hem och stannar till på söndag eller måndag vi får se.

Nu har man snart träffat alla som är hemma, bara några stycken kvar som varit upptagna med annat så tiden inte riktigt stämt. Sen är ju Jannie och Julia på äventur i Stockholm, men dom är båda hemma till den 12 när det vankas klassfest! och då gott folk, då kör vi i sann FL-anda en sjuhelsikes klassfest.



Ps. pratar med Jannie, snacka om att vi pratat om varierade saker, först peppar vi inför sommaren och festivaler och nu pratar vi om politik.

Tänk alla kvinnor som har kämpat för att våran rösträtt i så många år och sen när vi väl får rösta är det inte alla som tar vara på denna chansen. Jag tycker det är bättre att rösta blankt än att inte rösta alls.

1/6

- Ska du vara hemma ett tag nu eller åker du bort snart igen?

Den frågan har jag inte bara fått en gång idag. och ja jag kommer vara hemma nu heeeela sommaren, sen till hösten får vi se vad som händer, Plugg, resa elelr jobba? den som lever får se!
Det var riktigt roligt att gå på stan idag, man träffade på så sjukt mycket folk som man inte träffat på länge.
Sofia på HM var nog det roligaste, hon bara stog och skakade och vi stod där och kramades och nån tår kom ramlandes nedför kinden. Henne har jag inte träffat sen i början av Januari så det var på tiden att man fick se hon.
Sen alla på jobbet var kul att träffa, tog mig en tur in i lunchrummet när killarna hade rast och hmmm... erik drog ett din mamma skämt och avslutade med Välkommen hem Emma, jätte kul att du är hemma igen!!
Dom har däremot utvecklat sina skämt lite, så nu får man passa sig ännu mer för vad man säger, dom lyckas alltid på nått sjukt sätt vinkla allt till sex skämt. Men men lite härdad är man allt så det blir mest skratt, stackars praktikanten som varit där nyss. Oj oj hon måste fått men för livet.
Nej nu är jag faktiskt rätt peppad på att jobba i sommar kommer bli jätte roligt, johan sa att vi skulle kunna hitta på massa bus, men bara efter stängning!!


Sparkade som sagt boll ikväll, usch märks att det var några år sen man spelade fotboll, däremot var det riktigt kul att träffa Alex och Lisa igen!

Nej nu väntar sängen och jag hoppas så innerligt att det är bra väder imorrn så man kan få sola lite grann!
sov gott

XOXO


Årets första mjukglass

Idag har jag inte blivit fattigare trotts att jag fått nya saker! Har köpt  ett par nya skor, en sommar klänning och en ny bikini. Det bästa av allt var att det inhandlades på Stadium och jag har kvar rätt mycket bonus så det blev gratis! Eller gratis och gratis, skidorna och pjäxorna gick väll på några 1000- lappar... Men eftersom det är sånt man använder under en längre tid så är det väll mer en investering.



Peter fick sig också ett par nya skor, blev riktgit bra och jag hoppas han är nöjd. Lisa ringde och sa att hon var på stan så vi gick och köpte oss en glass och satt på torget och åt. Första mjukglassen för i år, måste nog pallra mig till kiosken och köpa en nån dag. Bergsbykiosken är kända för sina STORA och billiga mjukglassar. Frågan är ju varför jag tog noisett och nötkross på första glassen i sommar när jag alltid annars brukar ta tuttifrutti och kolasås? vilket I-lands problem!

Nej nu måste jag byta lite kläder och pallra mig bort mot sunnanåskolan, tydligen ska vi sparka lite boll. Samt träffa härligt folk som man inte träffat på alldelens för lång tid!
Kameran ska packas ner, i sommar ska allt förevigas.



RSS 2.0