Home sweet home

Har precis kommit hem från stan, Lotta ville ha lite sällskap när hon skulle handla lite små grejer till hennes lägenhet. Så efterskolan tog vi bussen in till stan och har strosat runt på lite olika ställen, slutade med en middag på Donken.
När jag kommer hem och loggar in på tv3 hemsida möts jag av detta:

så nu ska jag sätta mig tillrätta på golvet och njuuuuuta.


TENTAN!

FÄRDIGKLARFINITOÖVER!!! oj sådan glädje!! känndes helt okej vilket jag är väldigt glad över! Jag och Johanna var klar ungefär samtidigt så vi tog bussen hem och nu sitter jag här och njuter!
Ikväll blir det förfest med underbara människor och sen bär det av till tentafesten där övriga klassen kommer att vara för att sedan inta corona eller allstar tydligen lite otydligt vart folk ska.

Sen på lördag sser planerna ut som så att det blir bakis mat inne i stan och sen köpa godis till kvällen då jag och johanna ska kolla på melodifestivalen och trycka godis och bara ta det lungt. Lottas föräldrar kommer hit så hon kan inte vara med och johanna har en kompis från linköping här så dom ska äta midda och vara hemma hos jennifer.

Om någon hade sagt innan jag började att jag skulle få träffa dom hade jag inte behövt vara nervös innan.

I veckan har den största energin legat på att plugga, vi har suttit på skolan och pluggat på som några tokar. från halv nio till tre har vi suttit, dock kanske inte effektiv tid riktigt hela tiden men oftast.
Nej nu måste jag städa mitt hem, det ser för hemskt ut!


vill bara ut och resa, eller ja stockholm skulle räcka.


plugg

Oj så mycket jag egentligen borde plugga! men jag orkar bara inte göra det just nu och av egen erfarenhet så ger det inget att pressa på pluggandet utan nu sitter jag här ett tag och tjollrar på med datorn och sen så blir det fullt ös med inlärningen.

Känner stress över lite allt möjligt just nu. inte bra inte bra!

stressigt

det är mycket i skolan nu. på fredag har vi tenta och idag hade vi redovisning jag känner nu i huvet att det är så tungt, kan vara att jag klev upp halv 6 imorse eller så är det för att vi hade redovsningen och sen skulle bli sågade av en annan grupp. men det hela gick väldigt bra och vi fick godkännt på arbetet. OJ SÅ SKÖNT!!! nu ska jag bara hålla tummarna för att jag klarar tentan!
Imorgon halv 9 ska jag träffa johanna, jennifer och lotta på skolan och så ska vi plugga!

4 månader

Ibland blir man bara så himla stolt över sig själv! Idag har jag pluggat mer än vad jag har gjort på väldigt väldigt länge! Dock har jag inte kommit ikapp riktigt men nu är jag lite närmare i alla fall och imorgon slutar jag 12 så då hinner jag plugga ännu mer!
Igår var jag och hämtade min nyckel. Fruktansvärt läskigt men fruktansvärt roligt! Jag och LInnea bar dit (hem?) lite grejer igår och ikväll ska lotta på hjälpa mig bära lite saker. Däremot så ska jag nog inte sova där inatt, är lite tråkigt när man inte kan titta på tv eller sitta vid datorn. Sen känns det som att komma in på en anstalt eller ett sjukhus när man går in i rummet. Allt är väldigt sterilt. Men på lördag kommer mamma, pappa och peter hit med alla mina saker så då blir det mer ombonat och kommer kännas mer som hemma. Det känns fruktansvärt skönt!

En massa randoms har invarderat köket här så jag vågar inte gå ut och hämta ett glas vatten, tänkte avvakta till jag får besök, då får hon ta smällen med mig.

Jag ska ta ett kort så ni får se mitt nya sterila hem!



4 månader idag


RSS 2.0