Jävla Måsgås!!

Idag har jag sagt hej då till jannie och lisa, känns helt sjukt att jag inte kommer träffa dom föränn typ 16-17 december. Först dom till Norge och sen jag till Australien, vi missar varandra med typ 5 dagar. Hade dom haft internet hade det ju varit en sak men när dom inte ens kommer ha det!! Hur ska detta gå?


Har varit en väldigt lugn dag idag, min hals måste bli bättre! jag orkar inte ha så här ont i den längre  - ja jag borde kolla upp den, men nej linnea jag tror inte svininfluensan har kommit till mig ;) Datorn och tvn är mina bästa vänner nu. Det finns typ ingen att umgås med hemma nu! Eller jo det finns det visst det finns en hel del att umgås med men ändå!

Jannie Lisa Linnea Melinda Rebecca och Maria är i Måsgås
Linnea är i Umeå
Lisa är i Luleå
Sofia är i Oslo
Aurora är i Östersund
Lisa är i Oslo
Julia i Stockholm

Tur att elin ska oppereras snart så jag kan umgås med henne på dagarna, ja visst ja det glömde jag att säga jag är snart ARBETSLÖS!!! meeeen jag lider inte jag kan göra andra saker än att jobba.

Stugfest

Jag har helt sjukt ont i halsen idag! Det har blivit värre igen och jag vet inte om det har varit så här ont förut! Men det är väll smällar man får ta efter att återigen haft en riktigt trevlig kväll med alla grabbarna och emelie, anette och julia.
För lite sömn och för mycket alkhol har resulterat i att den här dagen har varit rätt tung. Sitter nu och håller på att somna men men det var det värt!



Idag har jag varit hos frida och så har vi planerat lite inför australien. Vi bestämde att vi ska på resia imorrn och höra om vi kan boka biljtterna via dom så vi får den resrutten vi vill! men men vi får se. Jag håller tummarna för att det går att lösa skulle vara helt sjukt bra!

Nej nu blir det lite slö tittande på tv och sen en tidig kväll!

hosthosthost

Nu börjar jag bli less!

Vaknar på morgon det förta jag gör - tar en halstablett följt av min alvedon som jag förbert kvällen innan
Ligger kvar i sängen till alvedonen/halstabletten börjar göra lite av sitt arbete.
Går till badrummet och tar en tablett för hostan
Lever ett normalt liv och försöker att inte tänka på halsen.
När det gått 4 timmar tar jag en ny alvedon och svär lite över att vi inte får ha halstabletter på jobbet. Mycket förståligt att vi inte får ha det, men ändå!
Så ser det ut fram till kvällen. Då är det bara att bita ihop och dricka te och nyponsoppa! samt ta två alvedon och en host tablett måste ju kunna somna.

Så här har det sett ut i 4 dagar. Blir det inte bättre till på måndag måste jag gå till en läkare. ja jag borde väll redan ha gjort det men jag har jobbat.

...

nu var det sjukt länge sen jag skrev.
inte haft tid? njjaaaa
Varit borta? ja men bara i 5 dagar
Har jag haft nån bra anledning till att inte skriva? en riktig anledning? NEJ

eller jo inte kännt mig sugen och vet du vad? du behöver man inte skriva heller!
Vi har varit i göteborg och stockholm och bara haft det så sjukt bra!! Hur bra är det inte att bara umgås med sina bästa vänner och träffa folk som man tro det eller ej, faktiskt har saknar lite grann.

Vad har hänt sen sist då?
  • Varit på liseberg och trott att man var 10 igen
  • Ätit köttbullar på ikea, ja vi åkte dit för att äta!
  • Jobbat lite grann
  • Hatat lite grann
  • Hört om en kunds stressiga dag
  • Hört en kund beklaga sig över att hon beklagade sig över sin stressiga dag
  • Hört på en annan kunds dumma frågor
  • Försökt ge bra svar på dumma frågor
  • Varit på Bio två gånger
  • Festat lite för mycket
  • Sovit lite för lite
  • Sagt hejdå till kära vänner
  • Gråtit en skvätt av ilska
  • Gråtit en skvätt av lycka

Long time!!

Nu var det inte nyss jag skrev ser jag! sjukt länge sen och jag vet inte riktigt vart jag ska börja!
Har varit på storsjöyran och ja fyyyy faaaaaan så ball det var!! fatta att få umgås med sina bästa vänner heeela dagarna och bara ha det allmänt bra och bara köra på!
Trångt, illamående, varmt, mysigt, trevligt, sol, vänner helt enkelt helt underbart!

Torsdagen tog vi bilen ner till östersund och Auroras och Niklas lägenhet, vi smyg startade festen i bilen och när vi var framme så var det raka spåret in til området. Dansade, lyssnade på bra musik och hade allmänt trevlgit var inte alls helt fel!

På fredagen kom resten av tjejerna som skulle umgås med oss dom kom kring 8 på kvällen och partyt var i full gång! På dagen hann vi med att gå på systemet och även prova lite skor, ångrar nästan lite att jag inte köpte dom skorna jg provade, menmen ska väll till umeå snart då ska dom inhandlas!! Fredan var bättre än torsdagen och Marmelad kunde inte ha varit bättre!

Lördagen blev det gocart körning och det var galet roligt! måste vi styra upp hemma nån gång, förlåt linnea för att jag skrattade åt att du blivit åksjuk när du kört gocart, jag förstår vad du menar!!! usch tog en liten powernap innan festen drog igång! Kompisar till Aurora och Niklas kom och det blev en typisk svensk grillfest med potatissallad vanlig sallad kött öl cider och jordgubbar!
Den kvällen såg vi Lady Gaga och det var helt otroligt underbart och jag skulle kunna se det om och om igen! Har aldrig varit ett stort fan av spice girls eller nått band eller artist men jag tror ta mig tusan att hon är min favorit artist, eller okej! Westlife - inte att glömma!

under veckans gång så har jag bara blivit mer och mer förkyld och nu kan jag inte sluta hosta. Trots detta var jag på 20 års fest både fredag och lördag
I går var det hos Malin för henne och Elin och ikväll har jag varit hos Frida på hennes 20 års fest. Om man ska jämföra personerna på respektiva fest så går det inte! Sjukt olika människor men det är ju sånt som är roligt!!

Nej nu måste jag ta tag i mitt liv och peta iväg lite mejl! Orkar bara inte!!

RSS 2.0