Bildregn

Gårdagens haloweenfest!






Nu blir det stan med mamma sen kolla på marcus match

Haloween

är just för tillfället hos Emelie vi syr, klipper och klistrar. Eller okej vi klistara inte, men allt det övriga gör vi. Imorrn ska vi på haloween fest hos Simon, kommer nog bli riktigt trevligt!
Middag och allt innan festen drar igång på riktigt.
Våra outfits kommer bli bra, sjukt bra!

Idag är en sån dag när jag inte kommer sluta le!

Helgen som gått

Helgen har gått, vad har den bestått av för trevligheter då?

I fredas så var vi hos markstedts och åt middag hela familjen. Till och med Joel hade pallrat sig hem för att äta middag. Mat, Idol och Rockband var inte helt fel.
Sen blev det lördag och det där jävla högskoleprovet skulle göras. Har inte det blekaste anning om hur det gick, mest troligt åt helvette men men sånt man får ta. Känndes som man gick skola igen och tro det eller ej, men jag gillade den känslan!
På kvällen så blev det spontanfest för Emelie och Nathalie jag hängde på men var nykter. Slutade med att dom gick ut och vi åkte hem och sov. Somnade runt tolv. Välbehövligt kan jag ta och meddela! När man inte behövt använda hjärnan på ett och et halv år så märks det.
Söndagen blev en sån där typisk slappar dag som bara söndagar kan bli! Vi kollade lite fotboll på dagen och var upp på barnenshus för att kolla utklädnad till på fredag. Tips.. någon?!
Kvällen blev lugn, väldigt lugn tittade på Ensam mamma söker, favorti programet alla katagorier!
Jag skämms inte.
Sen var även denna söta tös med i gårdagens program!






Nej nu måste jag äta middag och sen blir det myskväll, eller ja skräckfilm kanske inte går in under kategorin mys...

Provsate

FANFANFAN
DET DÄR JÄVLA PROVET KOMMER GÅ ÅT HELVETTE!
vilket kommer resultera i att jag inte kommer komma in i Umeå och jag kommer inte kunna bo med Linnea och jag kommer bli kvar i skellhell på stadium. KUUUUUUUL. Jag ger upp.


Scones och Smoothies

Igår när jag jobbat klart kom mamma och hämtade mig. Hon skjutsade mig till elin, där det stog scones i ugnen och hemmargjorda smoothies på bordet. Dessutom var det mycket trevligt folk där.
Att bara träffas en vardakväll och bara sitta och prata, mysa och ha trevligt sällspak. Det roligaste var att umgås med folk man vanligtvis inte träffar så ofta. Eftersom Elins föräldrar var borta hade jag lovat att hålla henne sällskap över natten också. Blev lite film tittande och sånt innan vi somnade.

Dagen började med att vi åt upp scones som var kvar och sen kollade vi på hehe extra materialet av ensam mamma söker. Vi är lika galna av det båda två. I nästa avsnitt ska angelica vara med. Det avsnittet ska jag inte missa!
Sen när jag väl var hemma så kom P hit och så skulle vi titta på högskoleprovet idag igen, men jag orkar inte ägna mig en minut till på det där jälva testet! jag orkar inte!
Blev lite slö tittande på tv och lite mat ätande istället.



Ikväll blir det bio, jag och emelie ska äntligen se fame! Hoppas den infriar våra förhoppningar!


Nej nu måste jag göra tacosen vi ska äta till middag.

PS...

jag har föresten hittat en jacka jag vill ha, MÅSTE ha kanske mer är dom rätta orden... ska önska mig den i julklapp hade jag tänkt, eller så kanske jag köper den själv. Nej jag önskar mig den i julklapp, om jag kan vänta så länge...
AJJA sak samma här är i alla fall jackan!


Inte så praktiskt med vitt kanske?

Onsdag

Ikväll blir det mer jobb, ska och ställa iordning bord osv inför nån modevisning eller nått som ska vara på anderstorp ikväll, vet inte riktigt vad det är men det är alltid roligt att kunna hjälpa till.
Hoppas bara att pappa kan skjutsa mig annars får P rycka in och skjuta in mig.
Det ordnar sig, det gör det alltid, annars går det ju buss!

Imorse tog jag tag i högskoleprovet gick inte allt för dåligt, eller jätte bra gick det väll inte, men bättre än väntat i alla fall. Blir mer pluggning inför då kanske det går ännu bättre. Måste få in rätt tänk tror jag, var ju ett tag sen man använde hjärnan...

Nej nu blir det att kolla på Ensam mamma söker på webben eftersom jag missade det i söndas.

Tequila

Varför är det så svårt att bara kliva upp ur sängen, fixa lunch, bädda in nya lakan och slutligen styra upp högskoleprovspluggande.
Ska det vara så förtvivlat svårt?!
Jo ibland är det bara det, det bästa som finns på morgonen måste vara att ligga kvar och dra sig.
Så länge man bara kan. Precis det gjorde vi idag. Klockan två klev vi upp och styrde upp lite mat.  Hungern tog över tvingade upp oss.

Helgens bravader var riktigt roliga. p-festen var trevlig som vanligt och lördagens fest var riktigt rolig. Tequila är kanske inte allas bästa vänn längre... Tror närmare bestämt den tog kål på tre personer. Emelies rum är nu förtiden omdöpt till tequila rummet.







PS - har fortfarnade tränigsvärk!

360 + Olles

Kvällen igår var riktigt trevlig, först grillade vi sen blev det film tittande, dumpa honom tror jag filmen hette och  den riktigt bra!

Idag hade vi tänkt plugga på högskoleprovet men jag hittade inte vart jag hade lagt dom. Så istället kollade vi på film. Det regnar ute så då kan man göra det utan att ha allt för stor ångest. Sen ringde dom från jobbet och frågade vad jag ville äta ikväll, i ren panik och inte ha den blekaste anning om vad dom har där längre så tog jag det gammla vanliga jag alltid tar... BBQ hamburgaren. Sjukr god så det blir nog jätte bra. MÅste slå en pling till pappa och fråga om han har några planer om vad dom ska äta till middag. Måste äte lite grann innan träningen börjar.
Denna informationen stog på 360s hemsida

Function

Klassen kan liknas vid ett gympapass där koreografin är enkel. Träna din kondition, styrka, balans och rörlighet. Funktionell träning för hela kroppen, något du har nytta av i vardagen.

Kommer nog bli riktigt roligt! Svettigt, jobbigt och mardrömmslikt? Ja säkert men förhoppnigsvis är det värt det. Jag och Susanna har redan paxat platserna längst bak!


Eld och Grillning

Sitter och väntar på att Carro och Elin ska komma hit. Vi ska nämligen ha en grillkväll här ikväll. Tur att det inte är så fruktansvärt kallt ute ikväll. Blir nog ändå att dra fram en lite varmare tröja att ha under jackan. Min rosa flecetröja som är så fruktansvärt snygg (not) blir det nog.
Korv, pinnbröd, marsmallows och underbara vänner. Kan det bli bättre?


Idag har jag inte gjort många knyck, Besvärat P med jobbiga frågor angående swesub och lite sånna små saker. Kollat på dom senaste avsnitten av OTH, Gossip och 90210 en rätt härlig dag egentligen om det inte varit så att jag varit lite rastlös idag. Haft lite för mycket tränigsverk i magen för att orka vara allt för seriös med nån slags träning idag.



Låg på golvet hemma och sprattlade i kapp med min pilates DVD som jag aldriv använt förut (fick den i julklapp) eller jo! när vi var i Norge så var vi rätt flitiga på att använda den där ett tag.

Plus att imorrn ska jag träna med jobbet. Vad för träning det blir ska jag försöka slänga in sen ikväll eller så blir det imorrn.
Får inte glömma att ta med kameran så jag kan ta lite kort på mina kära arbetskamrater, när vi ska försöka hålla takten och ha alla armar och ben i styr.

SCHOOOOOOL

Anmälan till skola till våren är fixat. Har till och med sökt till en ort jag sagt att jag aldrig skulle kunna plugga i. MEEEN man ska aldrig säga aldrig.
Den orten har jag till och med sagt JO man kan säga aldrig för jag kommer aldrig börja plugga där! Nej det är inte skellhell!
Men tack vare Lisa och mitt lilla studiebesök där så har jag ändrat uppfattning. Så de så!
Kommer kanske senare i livet ångra att jag inte sökte i dom lite större student städerna som Linköping och Lund. Men just nu känner jag att jag inte vill gå skola där och vet ni? då behöver man inte.
Var lite sugen på att söka i Göteborg men det är ju som inte studentstad på samma sätt. Visst frida och emelie är jätte nöjda men nja jag vet inte. Sen är jag nog lite för hemmakär för att kunna flytta dit ner själv. Hade varit en annan sak om man haft nån att flytta dit med.

Nej nu blir det sängen och one tree hill samt invänta telefonsamtal och ja FIFA ska spelas klart...

Happy day

Idag har varit en bra dag! Jag har faktiskt inte bara legat i sängen och kollat på tv.
Började med att baka bröd, Ciabattabröd närmare bestämt (flashback norge) efter det gjorde jag nån slags lyxlunch med pasta, bacon, ägg, massa kryddor och chevreost. Mätt blev man!
Efter det rensade jag garderoben på massa sommarklänningar som inte får plats pluss att om man tar bort dom nu KANSKEKANSKE man hinner glömma bort vilka man har och så blir det en jätte rolig överaskning när man tar fram dom till våren och KANSKEKANSKE man inte köper lika många. Börjar ha ett gäng...

På tal om att baka, Igår gjorde vi choklabollssmet och åt det och glass. Det var Emelie som introducerade det för mig för nån månad sen och igår, när sötsuget tog över var det dags att föra det receptet vidare.



 

Lite av allt gott som vi lyckades knåpa ihop under våran vistelse i Norge

 

 

Ikväll blir det en lugn kväll hemma, den där fotbollsmatchen ska väll ses var de tänkt. Får se om jag orkar eller om det blir att se något annat.

Nej nu måste jag åka och hämta Marcus uppe på ladan.

 




Ring Ring bara du slog en signal...

Jag ringer dig kring 6 - nu är klockan 18.43 och nej jag kan inte ringa upp själv!


Fika med Elin

Jag är en otacksam liten jävel!
När jag får jobba vill jag inte jobba och när jag inte jobbar vill jag jobba! Känner mig lite som Emil i Lönneberga, ni vet när han vill dricka sockerdricka men inte får för sin pappa, sen säger han
- När jag inte har pengar KAN jag inte dricka sockerdricka och när jag HAR pengar FÅR jag inte dricka sockerdricka NÄR SKA JAG DÅ DRICKA SOCKERDRICKA?!!!

Givetvis tackar jag inte nej till jobb - det vore enbart dummt!


Nej nu måste jag bege mig mot bussen, Fika med elin står på schemat. Har inte träffat henne på ett tag så mycket prat kommer de att bli, men det är alltid lika roligt så det gör ju inget :)

Hejja Sverige...

Tur att det var gratis inträde igår på Balzac! Annars hade jag haft ångest idag och inte tyckt att det varit värt det nån stans!
Det var väldigt mycket folk, det var det. Men det var inte så bra drag, lite folk på dansgolven (ja dom har två dansgolv nu)

Kvällen började hemma hos Emelie, vi åt pizza och drack lite alkohol, sen kollade vi på fotbollen.
Bra sverige, snyggt jobbat!  Egentligen så bryr jag mig kanske inte så jätte mycket just nu och inte insett hur konstigt det kommer att bli när VM börjar och inte Sverige är med. Okej det är inte riktigt kört än, men det ser inte ljust ut!
Vi fick skjuts in till stan av Anette och gick först till Julias personalfest, men där var det rätt dött så vi gick till nån fjortisfest, hade konstant ångest från det att vi klev in tills dess att vi gick ut. Vi har ALDRIG haft en vild fest om man jämför med det där. Folk låg på gräsmattan och rullade runt, Spydde samtidigt som dom gick, ramlade nerför en trapp, Rökte som dom rökte för sista gången. nej usch.
Slutade som sagt med att vi gick till Balzac, men var tillbaka hos Emelie klockan två, då åt vi upp pizzan som var kvar och sen gick vi och la oss.
Trevlig kväll med trevligt folk, vad mer kan man begära?


Ikväll blir det en lugn kväll med film, knowing ska vi se närmare bestämt.

Ska bli skönt med en myskväll.

Bröllopsdag!

Vissa dagar är det roligare att vakna än andra och idag var det en mysigare dag att vakna. Klev upp kring ett och gick sen ut och gick med Elin. Vädret ute var verkligen inte att klaga på! Sen att det luktar höst och löv ute gör inte saken sämre heller!
Nu ligger jag och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan börja förbereda inför ikväll. Det är nämligen så att Mormor&Morfar har 50årig bröllopsdag. 50 år är föresten helt sjukt länge! det är lika länge som jag har levat PLUS 10 år till! Grattis till dom och hoppas dom får många fler lycklia år tillsammans.
Inte för att skryta men min mormor och morfar är dom bästa mormor och morfrarna i världen!

 

Ikväll blir det då som sagt lazerdom. Har en känsla av att det kommer bli hur kul som helst och att svetten kommer att rinna. Det blir killarna mot tjejerna, 6 mot 6. KROSSA!! I cover you! Är faktiskt riktigt nöjd över att vi förvandlat fylle snack till verklighet. Hur ofta händer det?

Dessa är mina teammates!

Ta-kort-på-mig-själv Jullan

Fotomodell-med-snus-på-näsan-avtryck Anette

Vi-hänger-i-öltält-på-trästocks Emelie och Fanny

Jag-karatar-dig-med-kubbpinnar Nathalie

Kan man ha tråkigt med dessa pumapinglor?!

Killarna får se upp!


Myskväll

Igår var det myskväll med Carro&Elin som stog på schemat! Hur mysigt som helst, jag vet inte om det finns några andra människor som jag kan sitta och prata med i lika många timmar som jag kan göra med dom. från klockan 6 till klockan 12 satt vi och bara babblade på om allt och inget!
Både middag och efterrätt blev det, riktigt gott också! Jag tror inglasningen är det bästa pappa beslutata att bygga!

Nu ligger jag i sängen och kollar på tv, måste pallra mig upp väntar besök, och klockan två börjar jag jobba. Orkar inte kliva upp, orkar inte...




En kväll med många leenden och mycket skratt



Modo-Aik

Jag är inte alltid så smart, ibland mer smart ibland mindre smart. Igår var det en lite mindre smart dag! I Lördas lämnade jag min väska hos Emelie eftersom jag inte orkade ta med mig den ut, skulle ändå bara ta med mig lägget och visat och dom rymms ju så bra i BHn. Sagt och gjort. Så igår skulle jag åka till Emelie och hämta väskan. Men jag stannade där ett tag för att umgås lite med henne. Tjejsnack utöver det vanliga blev det tillsammans med en B&J så klart!
Ännu trevligare blev det när Natha och Dennis kom förbi!
I alla fall, när jag kommer hem får jag ett sms av Emelie

Hahah, du kom hit för att hämta väskan.
Du glömmer väskan och din halsduk, bra emma;)









Jaja sånt som händer, jag har inte nått jag behöver panik mycket i väskan så jag ska nog överleva! Får lov att åka förbi och hämta den imorrn.
Ikväll blir det nämligen hockey i Örviken!

Fick även massa bilder av Emelie från i sommras! Ska försöka slänga upp några senae i kväll. Nu skriks det att sommaren kommer blåsa igång matchen även om vi inte sitter bänkade vid tvn!


Lazerdom!

Hela min lördag var den bästa lördagen på väldigt länge! Började med att jag gick in på Facebook och hade då fått en inbjudan till Lisas 21 års fest här i skell, detta innebär att hon snart kommer hem en liten sväng! Sen så loggade Jannie och Lisa in på skype så då pratade jag på med dom i en halvtimme och Linnea kom efter ett tag. Sen så blev det rätt brottom hade inte hunnit duscha så Nathalie fick skynda på mig lite grann men tillslut blev jag också klar, Nils skjutsade upp mig till Emelie, där vi genast började pimpla vin! Efter vi hade drukigt upp en vinare så kom Fanny och Julia och skjutsade oss till Jonas. Där blev det mer alkohol, massa skumma saker som jonas köpt på Mallorca. Sen blev det Scandic.
När vi skulle in genom dörren krockade vi med Krutov som tydligen hade spelat klart för kvällen. Vi lämnar in våra biljetter (180kr) går ner för att lämna jackorna. då kostar det 20kr att lämna in dom där satans jackorna! så 200kr kostade det att krocka med Krutov och se tre låtar med Björn Rosenström - Tur att jag hade trevligt sällskap!

Efter det gick vi och köpte mat på frasses som vi åt hos Jonas, sen tog vi taxi hem. 350kr till gick det på.
Jag är arbetslös - jag har inte råd med sånna här kvällar!

Söndagen blev väldigt lugn, film, godis och cola.

och ja!! vi har bokat lazerdom, så på fredag blir det tjejerna mot killarna!!!


Tagga!!!!

Lisa - kirra ett jobb så kommer jag på stört! bali ej helt fel, men mitt pluggande ;) jag ska ju bli seriös!


Nu sitter jag och har den klassiska fest ångesten... vad ska man ha på sig? måste ducha, orkar inte duscha! måste raka benen, orkar inte raka benen! Måste sminka mig, orkar inte sminka mig! Måste styra upp allt nu!
Men det får vänta ett slag ska skypa klart med Måsgåsarna!!! Har inte hört deras röster på fyra veckor! kärlek till dom!

Får se vart det blir förfest ikväll! mest troligt mys hos emelie och sen vidare till Scandic!

NEEEJ nu måste jag styra upp mig själv! Duchen nästa!!

Nu har jag jätte mycket nya extra energi! kvällen kommer bli hur kul som helst!! Nu taggar vi!!!


RSS 2.0