Hemma för i sommar nu på riktigt! kankse...

Jaha då var man hemma igen efter en vecka med sol och bad. Behöver jag ens säga att det var huuuuur skönt som helst?
Dock så är 45 grader i skuggan inget att rekomendera. Går knappt att leva. Kan inte förstår hur NÅN ens orkar lyfta ett finger och arbeta en dag när det är så varmt. God for you turkichpeopel!

Imorgon är det fest med gamla arbetskamrater och jag måste erkänna att jag längtar oförskämt mycket. Har inte träffat många av dom på flera månader och det känns lite konsigt måste jag erkänna!
Vad som händer ikväll vet bara gudarna och jag längtar till att sommaren nu ska ta sig i kragen och bli riktigt solig.






BILDBOMB! komsikomsi sommaren


Turk ikväll!

Idag åker vi!! om jag längtar? ooooja! fatta att ligga på stranden och bara ta det lungt och bada lite i det varma (?) vattnet! Är jätte spänd över vart i turkiet vi hamnar och vilket hotell som vi ska bo på. Ajja i natt nån gång så får vi svaret!

Var och kollade på balen i förrgår och oj så fina alla var. Ibland så blir man så där sjukt stolt och bara tycker att ens vänner är dom allra finaste och det tyckte jag mina vänner var! Det ända tråkiga med att vi åker till turkiet ikväll är att jag missar emelie och nathas student det känns sjukt tråkigt men jag får ge dom deras presenter när jag kommer hem och så får vi ha lite firande då istället!

Nej nu ska jag ta båten till båtis och köpa en räkmacka!

Dessa bilder hittade jag på nån facebook. mina egna bilder komma sen


Jag skulle nästan kunna döda för att få emelies klänning...



Hittade inte några fina bilder på de andra tjejerna. Finns på cameran däremot

Juni

Jag som hade kommit igång och bloggat på så bra i några dagar och verkligen fått upp läsarantalet, men sen så åker jag hem och har inte bloggat på nästan en vecka.

Vad har hänt sen sist då? Träffat massa härliga människor som jag saknat. Spelat spel, färjat hår, gått natt promenader, solat, packat upp, lunchat på stan, handlar 7 par sockar av melle osv.
Men det bästa som hänt i veckan var att jag och linnea har bokat resa till turkiet! en vecka ospecifiserat och vi är inte garanterad toalett och dusch... hur fan ska detta sluta?!
Sen så känns det märkligt att inte vara i Umeå, man har sitt liv, som också blir väldigt enkelt eftersom jag har människorna jag umgås med så nära. Till Lotta tar det 4 min att gå och till linnea 3 min.
Konstigast känns det nog att inte ha Linnea inom gångavstånd eftersom vi nu har ca 40 min mellan varandra. Snacka om att bo på olika sidor av stan...

Nej nu ska jag gå och klä på mig och bege mig mot stan, Lillebror ska ha nya examenskläder så då är det väll bara att rycka ut och hjälpa lillpojken!
Sen ska jag hämta ut mitt paket från HM! och packa...

SLUT!

just nu känns allt så här..............................................................................
just nu känner jag mig helt tom, inte en känsla finns i kroppen och det är inte bara på grund av att skolan är slut.

Ikväll blir det att få annat i tankarna så därför ska jag lotta och jenny gå och kolla på SATC 2!

Nej nu ska jag återgå till packandet och städandet

Tisdag

HEmma och snabb duscha för att sen bege mig ner mot stan igen. Blir mys kväll med lotta jennifer och johanna. SItta på utesevering och mysa.

Idag har jag varit på stan med elin, emil och rasmus. Handlat en tröja och även lite student presenter. Undra till vem ? :O



Kanske till dessa pinglor?

RSS 2.0