ojoj

dåligt bloggande men ärligt talat så är ju inte ås bloggsugen...
Händer så mycket roligt hela tiden att jag inte har tid att sitta id datorn och när jag väl sitter vid datorn så gör jag annat.

Hitils har sommaren varit väldigt skön. gjort mycket trots lite pengar men det ä väll så det ska vara? I helgen är det trätocks dop och flytt och nästa helg åker jag till Lotta. GILLA!

Sen efter det är det bara några futtiga veckor kvar till allvaret börjar igen... längtar lite men ändå inte...

Har varit och hämtat ut iphonen som tog sig en tur i toan under brännbollsyran. Världens bästa mamma tyckte jag va värd att få tillbaka den så hon pungade ut 500 kr och betalade ut den. tack och dock!



solsolsol

Bloggen blir lidande när det är bra väder ute, jag vet jag vet
NU blir det tennis med världens bästa peter :D

Stora inköp

Varför blir det så lite och dåliga uppdateringar? Många kanske tycker att ja med du har ju all tid i världen eftersom du är ledig. Men nu har det gått mer än en månad sen vi fick sommar lov och jag är långt ifrån less. Känns knappt som att jag har varit ledig och jag har aldrig hunnit ligga på bryggan och sola. Gjorde ett försök idag men då kom vi på att vi borde klä om stolsdynorna så då gjorde vi det plus att det vart så tråkigt väder...

Det har varit så fullt upp hela helgen. I fredags bar det av till umeå, bära in alla saker i lägenheten och även diska allt så det skulle bli fint. Kom hem kring två i lördas och då åkte jag ocg peter direkt till bonstan för att morfar stog och sålde sina små hus. Stannade kvar till klockan fem för att hjälpa till, blev grillat och vin till middagen. Hade verkligen velat åka in till stan och till sofias fest men jag var så trött så det blev en lugn kväll hemma med lite fotboll och kubb. det hela slutade med att jag och peter drog ner kudde och täcke till båten och sov där.
I söndas vakande vi tidigt och tog tag i massa saker inför flytten. KÖpte typ till en tavla och till dom redan nämnda dynorna och även lite andra små inköp. På tal om inköp... i går åkte vi upp till happis för att gå på IKEA. 2000 fattigare men många saker rikare. Nu är det bara nattuksborden som är kvar att inhandla och sen är vi klaaaaaaara.

Ikväåll blir det mys med alla tjejer i klutmark, suring står på kvällens schema och det är nog bara att inse att årets festivalvecka nu är inled...


Nya läggan

Sitter nu i nya läggan och håller på att diska dom sista sakerna och ärligtalat så känns det som ett evighets jobb detta! Men när allt blir klart så kommer det bli super bra!
Köksdelen var större än vi trodde så vi bör nog få plats med matbordet vi tänkte så det känns hur skönt som helst eftersom då kan vi lägga pengarna på nått annat roligt yeeey!!
Peter och Rikard drog just på olles men jag ska skruva upp volymen och lyssna på mellisa horn, diska det sista och packa undan och ta en dusch för att slutligen krypa ner i MIN säng och sova första natten i min nya lägenhet med den personen jag tycker mest och bäst om i hela världen.
Känns sjukt att vi har varit tillsammans i 9 månader idag (3/7) och att tiden har gått så sjukt fort. Men man brukar ju säga att tiden går fort när man har roligt. Puss på han!

Midsommar och lite till

Nu är det nästan 2 veckor sedan jag kladdade här. Vad har då hånt sen sist?
Mys i emelies stuga, återträff med fl för att sen besöka lanternan (Blir ingen lanternan nästa år!), midsommar med släkten. VET NI VEM SOM VANN DEN ÅRLIGA FEMKAMPEN?!!! JAAAAG!! har vunnit en gång tidigare när jag var typ 12 men när dom införde poker på slutet så har jag i princip alltid kommit sist men i år fick jag min vilja igenom att det skulle bort!
Jag har även tagit årets första bad och ätit glass i stora lass.
Har även försökt ta tag i tränandet och det har gått rätt bra faktiskt. Ska bli bättre men det är inte jätte jätte illa iallafall!
I veckan så har det varit rätt lungt och har umgåtts med vänner störta delen av tiden. Minigolf med peter, elin och emil och även solning på elins altan med trevligt folk har stått på schemat. Igår blev det lunch med jannie linnea aurora och lisa. Grattis Au och nicke till förlovningen!
Jag är as taggad på möhippan när den då blir om några år. Men jag frågade jannie om´man kan ha möhippa för att man har förlovat sig och hon trodde det gick. Kanske nått vi ska styra upp?

Igår blev det tjejfest (jag drack vatten, helt sant!) hos zappe som fia hade styrt upp men zappe var inte hemma, är ni med?
Jättejätte god mat och efterrätt och godis hade elin och fia köpt, det blev mycket prat och mycke korttagning, jag tycker att vi brukar ta mycket kort med FL men nu så var det spårat.
Man fick sitta och le konstant om man inte ville att nån skulle trycka upp en kamera i fejjan och ett skratt om hur rolig man såg ut på kortet, Akta för att råka blinka är allt jag säger! :D

Sen har det även varit väldigt myket pakning av diversesaker eftersom vi ska åka med första flyttlassen till umeå i morrn. Ikväll blir det dock lite lugn och ro, ska på bio med familjen och sen packa släpen.


(midsommar förra året, bilder från de gågna veckorna kommer)

RSS 2.0