HEMHEMHEM!!

Vad jag längtar hem just nu! Varför blir det alltid så att när man väl ksa hem då längtar man jättejätte mycket men ska man inte hem så bryr man sig inte om att det var en mindre evighet sen man var hem?
Det är dock rätt bra att det är så, tänk om jag ständigt skulle gå och ha hemlängtan!

Nu ska jag gå till skolan och ha föreläsning och klockan kvart över 12 tar jag bussen hem. Mycket trevligt med johanna som sällskap. dock har hon typ 4 timmar kvar hem till happis :(

Vad vill jag då ha sagt? Att under påsk så blir det inte så mycket uppdatering eftersom jag inte kommer ha tillgång till dator.
Nu drar jag ur sladden och beger mig mot skolan.

Vill ha sommar nu! inte massa slask


Welcome to Hollywood

Ny dag med nya möjligheter - Ryggen känns (än så länge) helt okej och jag tror inte att det snöar ute idag.
Och det är plus grader så förhoppningsvis kommer snart asfalten tillbaka snart!

Själv försöker jag packa. Men det är så fruktansvärt svårt att veta vad jag kan behöva, blir så att vi åker till Pite över påsk eftersom mackans lag förlorade igår. Men jag är glad, jag vill till mormor och morfar. Förra påsken var ju lite skumelt. Vi hade precis kommit till Tromsö och det fanns inget att göra eftersom allt var stängt och vi inte kunde jobba ELLER handla! Vi höll på att klättra på väggarna när det tillslut blev en icke röd dag mitt i alla röda dagar.
Ner på rema och handla lite små saker så vi kunde baka i alla fall. Men vi hade det ändå fruktansvärt mysigt!

Nej nu ska jag fortsätta städa, Ikväll blir det träning och sen myskväll hos Jennifer!

Jag längtar hem!


Bilder från sittningen:




Livet rullar på

Min rygg håller på att paja igen. Idag var jag tvungen att gå hem tidigare från föreläsningen för att jag hade så ont. Kunde inte koncentrera mig ordentligt så då tänkte jag att jag gör mer nytta hemma i min säng!
Helgen har bjudit på både det ena och det andra och har ändå haft det helt okej roligt. Nu längtar jag mest hem för att ta det lungt och bara vara! Ska bli så sjukt skönt. Får väll se om det blir en sväng till Pite eller Stockholm. Den som lever får se!
Ikväll blir det stepmuskel i alla fall och sen hem och bänka sig vid datorn och kolla hur det går för lillebror!

Nej nu måste jag diska och sen även städa lite så det inte är ett bombnedslag här när jag kommer tillbaka efter långledigheten!



Det är så tråkigt att bli besviken, känslan av att känna sig bort vald är inget man vill känna, när det sen är människor man bryr sig mycket om så är det ännu jobbigare

Då kör vi!

Idag så drar det lite lätt igång igen, efter att ha varit "ledig" i nästan två veckor känns det lite vemodigt att hoppa upp på cykeln och bege mig ner mog skolan. Men det känns faktiskt rätt skönt att det drar igång igen så det bli lite ordning på vardagen!
Jag och Lotta har pratat om att försöka gå ut och gå på mornarna, men vi får väll se hur det slutar...

Vad hände för roligt igår då? Var på promenad med Johanna och Lotta och sen blev det bodypump på kvällen. Inte alls speciellt bra instruktör men nog finns det lite träningsvärk där idag i alla fall så ikväll blir det "bara" lite pilates.

och oj så jag längtar till imorrn när det mina absoluta favoriter kommer hit! Kommer inte kunna vara med dom så mycket som jag egentligen skulle vilja vara men det kommer ändå bli hur bra som helst! å så jag längtar!!




Äntligen tillsammans igen!

Jag känner mig så maktlös,
att inte veta vad som händer och bara kan ana vad som står på,
just nu så vill jag bara vara hemma och lyssna på vad du har att säga,
finnas vid din sida och stötta dig

Måndag

Livet rullar på och man ska inte klaga. Det är bra väder och jag har trevligt folk i min närvaro som jämt vill hitta på roliga saker och om bara någon timme så blir det träning!
Det var allt för länge sen jag tränade, eller ja det går kanske att kalla våra promenader till Tines för träning så då är det väll ca ett år sen jag tränade sist. Man blir så pigg av att träna!

Jag tror jag ska börja köra dagens student varje dag (eller dom gångerna jag bloggar).
Dagens är iallafall att köa billigt storpack med skinka och sen frysa in dom fyra och fyra. Tips från Linnea!

HEJ OCH HÅ

Igår: Afropowerdance
Idag: Stepmuskel igen
Imorgon: Vila - den här otränade kroppen klarar inte av hur mycket träning som helst på en vecka!
Jag har ju hört att man inte ska gå ut så hårt utan att man ska öka (hade tänkt skriva sucsesift men hur fan stavar man det ordet?)
Men nej detta gäller inte Emma Mattsson nej nej! här kör vi fullt ös ja nästan medvetslös också, lika bra tänkte jag. Dock känner jag inte att jag blir bättre och bättre men å andra sidan så har det bara gått tre dagar. JAG VILL SE RESULTAT!
Nej nu ska jag värma lillis mat!
myskväll på schemat!

kärlek

SATAN SÅ BALL!!!! Jag är hög på endorfiner just nu! oj så bra man mår av att träna!

Step muskel körde vi idag! imorgon ska vi på något annat pass!

Sen blir man ju lite stolt över sin älskade bror också!

Ett extra plus får ändå gå till den sevärda kedjan med Viktor Arvidsson, Sam Marklund och Marcus Mattsson. Frontfiguren Arvidsson gjorde sin 100:e poäng för säsongen, och vinner även poängligan i J18 Allsvenskan Norra i överlägsen stil med 38 poäng på 18 matcher.


Ny dag nya möjligheter

Igår kände jag att jag levde - forrebakis - ni vet. FY FAN
Men dricker man alcohol efter 12 få man skylla sig själv. Eller nej fy fan för dig johannes!
Men eftersom jag i princip aldrig blir bakis så antar jag väll att det inte är mer än rätt att jag får min del av kakan också
MEN igår var det så klart inte värt det men nu idag så när jag tänker tillbaka på hela lördagen så blir jag glad. Hela dagen och kvällen var så mysig och trevlig.
Promenad
Ersboda
Goda vänner
Billig shopping
Snäll man på coop
Buss
Spring
Lunch
Dusch
Amerikanska pannkakor
Sirap
Bär
Gin
Baja
6 tjejer
4 går ut
2 går hem
Jäger
Vin
Cider
Öl
DANS
DANS
DANS
DANS

MEN!! idag börjar mitt nya liv och detta är inget skämt! nu ska jag ta och raka benen och bege mig mot iksu för ikväll ska vi köra stepmuskel - tränigsvärken resten av veckan kommer inte vara lugn och jag är lite nervös! plus att förra gången jag tränade började jag må så jävla illa!

FEST!!

ikväll är det fest! har duschat och nu ska jag bege mig till lotta:D kanoners.
Vi har köpt vin och ost och jäger!

Men det ända jag kan tänka på just nu är att Lisa och Jannie närmar sig sverige eller kanske till och med är i sverige och det får mig att nästan börja gråta av lycka! OJ vad jag har saknat dom! eller vadå saknat jag saknar dom fortfarande!

Detta hittade jag på en facebook sida och det är det bästa jag har hört och som några vet så är oroa dig inte - det löser sig mitt motto!

Oroa dig inte! Antingen kommer det lösa sig
och då finns det ingen anledning att oroa sig,
eller så kommer det inte lösa sig och
då kommer oro inte göra någon nytta...


Onsdag

Tillbaka i Umeå och allt är återigen i full gång! Igår så cyklade jag och lotta till mariehem och handlade lite nädvändiga saker och sen lagade vi middag hemma hos henne. Pasta gratäng blev det och vi är riktigt duktiga i köket om jag får säga det själv. Mycket mat blev det i alla fall över så vi fick många matlådor (matdosor)

Helgen hemma har varit riktigt rolig. Stressig - med rolig.
Torsdag: lektion till 17.00 sen raka vägen hem. Förhör av mamma av hur det går. men även lite lek i snön
Fredag: luncha med elin och carro och sen en tur på stan. Myskväll med Emelie och Nathalie - bio och mycket prat
Lördag: Marcus fyllde 18, mormor och morfar kom kring tio och sen så blev det fullt upp till det att vi åkte till ladan och kollade på hockey. efter det åkte vi till kriti och åt middag och sen hem och äta tårta osv. Jag är väldigt glad över att jag inte valde att festa på kvällen eftersom jag aldrig hade kunnat återhämta mig! Så det blev myskväll hemma i sället.
Söndag: upp åtta för att titta på vasaloppet. Sen var det raka vägen upp till ladan för att Marcus återigen hade match. Efter matchen var det bara att åka hem och stressa i sig maten eftersom vi skulle få besök av massa folk som skulle gratta mackan.

Och nu så sitter jag här hemma i umeå igen. Kom som sagt tillbaka hit i måndas och idag har vo haft seminarium. Det känns frukansvärt skönt att dom inte är så jobbiga med tanke på allt annat arbete som vi har att göra.

Nej nu ska jag gå till Lillis och äta middag och snacka massa skit.

HADE
PUSSPUSS



saknar och vill tillbaka

home sweet home

Jag har precis kommit hem från stan och lunch på johanna i parken. Mycket gott var det! Vi hann även med en liten shopping runda på stan och har njutit av det fina vädret.

Ikväll blir det biomys med emelie och natha:D

det är skönt att vara hemma!


läggan (rummet)

jag har ju som sagt ett tag att jag ska lägga upp bilder på mitt nya hem här i bloggen. Så nu kommer det lite bilder

Före


Efter:


Jag trivs jätte bra!


Hello

blalalalalalaaaaaa
Det är så intensivt i skolan att man inte riktigt vet ut eller in. Skönt är det ialla fall att peter har varit här sen förra tisdan så det har varit väldigt höf mysfaktor på det hela vilket känns väldigt bra! Och idag åker vi heeeeem :D:D
ja jag har hemlängtan.
Dock är det mycket som ska hinnas med.
Mormor och morfar kommer, marcus fyller 18, lisa är hemma mellan norge och NZ och har styrt upp fest, anette ska ha födelsedagsfest, luncha med älskade vänn och mysmysmys med mina favorit tjejer. Sen skulle jag behöva plugga lite grann, men det kan jag nog göra hemma i soffan.

Vad har hänt sen sist då?
I lördas så var jag och linnea i bygdsiljum och åkte lite bräda. Linneas kompis hjalmar förljde också med och vi hade det riktigt trevligt i backen. Sen på kvällen åkte jag jennifer och johnna och handlade mat till middag, det blev tacos, surprisesurprise! Vi hade även bjudit med Emma och Bettan, det hela slutade med en väldigt trevlig kväll med mycket prat. Mitt i allt var klockan ett och jag och johanna åkte hem.

Nu ska jag gå och väcka peter, dags att stiga upp! jag börjar halv tre idag och går till fem, efter det bär det av hem direkt.

RSS 2.0