RESA!

Det kliar i varenda muskel i kroppen på att åka ut och resa, tre månader, en månad, två veckor, en vecka, en helg. VAD SOM HELST! jag är inte kräsen eller svårövertalad.

NEJ nu blir det stan med brudarna och sen Idol hos Nathas pappa. mysig kväll med andra ord! Måste försöka göra mig lite snyggare och så kommer dom få en liten överaskning :)

.........

Fick just nån slags panikångest - vill inte var nån annan stans än vart jag är just nu men ändå, jag orkar inte med en till sån här höst!

Mamma kommer hem!

Idag kommer Mamma hem från Barcelona, det innebär att dagen ägnas till att städa och plocka ihop kläder, skor och dylikt som ligger lite överallt. Undra om hon köpt nån pressent, pappa är alltid galen på att köpa hem saker medans mamma är mer sansad på den fronten.

Åkte till lägenheten igår och vi började kolla på en av filmerna vi hyrt med den gick inte att se, b-filmat och vi blev bara irriterade så vi såg den tredje filmen istället, det var helt okej, helt klart se värd. Idag har det inte varit många knop, vaknade låg kvar i sängen lite för länge, ibland är det svårt att ta tag i det där med att kliva upp!
Ikväll blir det att gå och kolla på AIK - Djurgården. Kusinerna är i Egypten så vi har fått deras sittplatsbiljetter och eftersom pappa ska hämta mamma på flyget så fick jag ta båda biljetterna och ta med mig nån. Blir hur bra som helst, bra platser och trevligt sällskap är aldrig fel.

Veckans planer är inte så noga planerade ska umgås med Elin imorrn på dagen och sen Emelie på torsda kväll.

Ibland så tänker man inte så långt!
Jag sätter på We are golden med Mika på spotify och säger att jag tycker att den är jätte bra. Detta blev konversationen efter det

P: Den här låten är inte bra!
E: Jo men det är den visst, jag skulle kunna lyssna på den hela tiden
P: Men den är helt seriöst hur dålig som helst!
E: Bara för att du nu säger så ska jag fixa in den på telefonen och ha den som ringsignal när du ringer!
P: Ja men det låter bra, då kommer jag aldrig behöva höra den.
E: Joooo! det kommer du ju visst, när du ringer är det den låten som låter
P: hahahah hur dum är du? Om jag är med dig lär jag inte ringa dig...
E: oj.... tänkte inte på det...



Helgen som gått

Var som sagt på station i på fredags, usch säger jag bara! ALDRIG MER!!! kommer inte att inträffa, aldrigaldrigaldrig igen! Blev som det blev slutade med att jag åkte hem med inte ett så jätte stort leende på läpparna, tack markus för skjutsen hem!
I lördas tog vi det lungt, hyrde film och kollade på dom. Gjorde så lite som möjligt hem ack så uppskattat!
Söndag hade marcus match så vi var och kollade på den och idag stog det om mackan i tidningen, stoltare än så blir man inte över sin lillebror.

Har precis kommit hem från stan där jag tillbringat dagen med carro och elin. vi satt på lilla marie och pratade i över två timmar, avslutade med en liten stadsvandring och jag köpte två tröjor, jag är i stort behov av tröjor! så det får jag köpa, sen hittade jag ett par skor (inte i lika stort behov av dom) men dom ska nog ändå få hamna i mina ägor!
http://dinsko.se/Dam/Inspiration/New-Arrivals-(1).aspx?art=249288&image=_A vill ha!!! vill ha!

Workwork

Den andra dagen på två veckor som jag sitter hemma. Det är egentligen väldigt bra gjort av mig! Måste fortsätta hålla mig sysselsatt! Egentligen skulle P komma hit idag men strul med bilen och möte med jobbcoach gjorde att jag fick spendera dagen ensam. Men man ska inte klaga är rätt skönt att ta det lungt.
Har ju trots allt jobbar tre dagar i veckan!

Helgen i Umeå var frukansvärt rolig! Skönt att träffa Linnea igen var aldelens för länge sen vi sågs så vi hade rätt mycket att ta igen. Helt sjukt hur mycket jag har saknat henne!
Veckan i Luleå var också den fruktansvärt rolig! Måste göras om båda sakerna inom en rätt snar framtid!

I Veckan har det inte hänt så mycket jobbat lite och umgåtts med P. Eller igår var jag hos Emelie och kollade på idol. Får se om det blir lite hårgfärgning ikväll, jag håller tummarna och hoppas. Börjar må illa av min utväxt!

Får se vad helgen bjuder på för spännande saker. Fest i morrn blir det iallafall. Fanny ska ha 18års fest och sen blir det station - usch åldersnojja, jag kommer känna mig gammal! Det ska däremot inte bli nån tidig kväll det har jag lovat emelie!!

MÅSGÅS - saknar er!!!

What did I say

Ikväll kör vi igen! Vi var på förfest hos Mimmi igår och idag är det korridors fest som väntar oss! Blir nog riktigt bra, student livet är hur kul som helst! Längtar till man är en del av det på riktigt. Ska tydligen kanske på nått som har med insparken att göra idag!!!
Däremot ångrar jag inte mitt beslut att tacka nej till att gå nu i höst.

Nu blir det köttbullar och makaroner till middag och sen måste vi göra oss klara.


En bild från igår

Framme i Umeå

FRAMME!!!
eller okej jag har varit det nu i några timmar. Gick bra att åka buss lite segt på slutet men vissa säger ju att det är bra att ha långtråkigt ibland! jag är dock en stark tvivlare till det...

Vi har precis kommit hem från våran favorit butik, man hittar ALLTID nått man vill ha där! - Systembolaget.
Så ikväll blir det fest för hela slanten, ska till och med in och prova på student pubbarna! ryktas om billig alkohol, Ja vi ska ta det lungt, på ett sånt där thai vis på nått sätt.
Det roligaste ikväll är att vi ska till Mimmi, om man kan leva ihop när man var små så gjorde vi det, sov hos varandra varje helg och umgicks varje dag. Emelie var också i vårat lilla gäng.

Linnea står i duschen och snart ska vi sprätta första. Inte festat på två veckor så lite längtan finns det allt.



Sen blir man ju lite stolt som stora syster när man läser sånna här saker.

http://www.skellefteaaik.se/lasvart_nyheter.asp?id=1479

Lunchat

Igår på stan sprang pengarna iväg, eller nej så farligt är det inte, men jag köpte ett skärp, en kjol, två tröjor, en ögonskugsgrej och en bok. Var riktigt roligt att gå på stan igår med andra ord.

Nu har jag precis kommit till Lisa igen efter att ha varit och ätit lunch hos min kusin. Det var riktigt roligt oh tiden bara flög iväg! Hippsvipps var klockan kvart i ett och vi blev tugna att stressa till skolan. Har jag sagt tt hon är den mest ambitiösa personen jag känner?
På väg hem till henne träffa jag föresten fredrik, riktigt roligt och väldigt oväntat. Han blev nog mest förvånad.

Ikväll ska jag och hälsa på magda och linus och sen om jag hinnerhade jag tänkt svänga förbi Martin och säga hej. Har med andra od fullt upp.
Ikväll ska jag göra korvstroganoff så lisa bara kan värma på den när hon kommer hem från skolan ikväll kring 6.

Som ni märkt är jag fortfarande kvar i Luleå och kommer ta bussen direkt ner til Linnea. Kommer kännas konstigt att ta bussen direkt ner till Umeå och bara åka förbi skell. Ajja nästan lika bra. Okej saknar lite folk där hemma men på söndag är jag ju hemma igen.
Och till veckan MÅSTE vi färga mitt hår, hör ni det?


STUDENT!!

Igår levde jag livet - student för en dag. Det var faktiskt riktigt roligt! nu är jag peppad på att börja plugga!

Men vi kan ju börja från början! Klockan sju ringde då som sagt väckaren. Gick bra att kliva upp inga problem, åt lite frukost gjorde till och med några mackor att ha på bussen! Bussresan till Luleå gick jätte bra, allt går bra nu för tiden inget känns som nått problem och jag är gladast jämt.
Lisa mötte mig på busshållplatsen här på skolan och sen följde jag med henne in i skolan. Vi åt lunch i en av matsalarna (jag hade glömt pengarna i läggan så det började med att jag fick tigga pengar av en student...)
Efter lunchen så hade Lisa mattelektion så då gick jag hem och sov en timme och sen skulle vi på föreläsning!!
Du hörde!
Det var jätte kul, eller det började med att läraren snackade om dugga och då var jag offtrack och fattade nada! men det var sköna stolar och roligt att ha varit där.
Sen gick vi och handlade, vi lagade middag, tog en promenad, tvättade, diskade och avslutade kvällen med Idol och godis. Hur mysig dag som helst med andra ord.
Idag går Lisa bara skola till kvart i 12 så då ska vi åka in till stan, äta lunch och shoppa lite grann kanske.
Imorrn på morgonen ska jag och hälsa på mathilda och prata lite med henne, har inte träffat henne sen midsommar. Okej brukar inte träffa henne så ofta, men ändå! Hoppas det blir bra väder då ska vi fika på hennes balkong.


Linnea - jag är också taggad partyparty! och självklart på att träffa dig med! mest det!


Ja föresten!! Mitt i all student yra så anmälda jag mig till högskoleprovet! Blir nog bra. Nu måste vi plugga hörru!

Nej nu måste jag bädda och sen äta lite frukost - godis är inte frukost!

Luleå imorrn!

Imorrn bitti klockan sju ringer väckaren för att medela att jag MÅSTE kliva upp! Är nämligen så att jag ska till Lisa och hälsa på henne. Får se hur länge jag stannar där, antinge till på fredag men då blir det nog buss hela vägen till Umeå för att besöka Linnea. Eller så blir det hemfärd Torsdag och packa om lite grann för att sen åka till Linnea på fredag. Ja det tåls att tänka på!
Ikväll har varit en ritkgit trevlig kväll med mys. Det gillas. Kanske ändå måste hem på torsdag är lite långt till söndag att vara borta. Äsch som alltid - det löser sig!

B&J <3

Jag orkar inte kliva ur sängen! Det är så skönt att bara ligga i den och mysa på - sängen är en bra uppfinning och jag vet att många håller med mig.

Igår skickade jag ett sms till emelie där det stog - Är du inte sugen på att hyra en film och trycka godis? Hon svarade JA! Fast det slutade med att vi såg Nothing Hill på 3an eller var det 5an? och åt/tryckte B&J. Mer tjejkvälls aktig aktivitet får man nog leta efter!
Åt lite för mycke glass så jag fick jätte ont i magen. Har aldrig hänt förut i samband med glass ätande, tänk om jag inte tål glassen? Hemska tanke.
Efter filmen så fick jag trevligt sällskap på en lite för lång promenad som slutade med biltur och för lite sömn i natt.

Kärlek till dig glassen

Mest trolgit om inget jätte jätte oväntat händer (typ jobb) så åker jag till Lisa imorrn och hälsar på henne, får se hur länge jag stannar men typ torsdag eller fredag tror jag. Sen kanske det blir umeå och Linnea på helgen eller helgen efter. Jag säger ju att jag har fullt upp hela dagarna!




Happy Birthday!


Idag fyller den här tjejen 10 år! Grattis Elvira!

Happy Moments

Somnade allt för sent igår och skulle upp allt för tidigt idag - precis som vanligt med andra ord! men kvart över 11 så var vi framme i umeå och kollade in den nya lägenheten! Vilken utsikt, vilken balkong och vilken sjukt fin lägenhet! Den var inte så stor om man jämför huset som var på tre våningar. Men som tur är finns det en övernattningslägenhet som man kan låna så det är ju bra! Tjejer, jag har med andra ord löst boendet!

Blev inte mycket shopping idag med tanke på att jag glömt flytta över pengar till kortet, lika bra det då kan man inte handla nått! Måste försöka spara lite pengar...
Var helt slut när vi kom hem så jag la mig i soffan och tänkte här ligger jag resten av kvällen, men nej! Inte det inte. Lisa som är hemma över helgen tyckte vi skulle hitta på nått, sagt och gjort så Jag, Alex, Lisa och Chrille var och bowlade. Träffade på elin, emil, malin och martin där. Är dom alltid och bowlar?
Efter det gick vi till Kalles där Anton och Arvid spelade och som alltid när dom spealr är det mycket folk man känner som är där och lyssnar. Sen gick vi till Balzac där det var Ladies Night och gratis inträde för tjejer. Slutade med att vi åkte hem kring ett och nu ska jag försöka sova!

Vad morgon dagen bjuder på vet man aldrig!

Tack för dom fina smsen idag Linnea och sup skallen av dig;) lika bra..:D

Usch! kom hem!


Umeå imorrn!!!

Kvällen tillbringades hos Julia eller i alla fall stora delar av den!
Det började med att jag åkte till emelie och vi for och köpte ingredienser till tårtan vi skulle ge till Fanny. Medans Emelie åt middag slängde jag ihop tårtan som faktiskt blev riktigt god, och hela tårtan har dessutom blivit uppäten! Hursom, när vi var klar med tårtan och allt det andra så körde vi till Julia, vi genade över gångvägar men men massa tid sparade vi... Efter mycket snack hemma hos Julia så begav vi oss in till stan. På kalles var det lite folk, Nocks lockade inte oss nyktra och på Olles var det vid den tidpunkten också väldigt lite folk. Så vi gick till frasses köpte pommes och åkte tillbaka till Julia. Satt där och pratade i en timme.
Vi hade tänkt åka förbi Peter men vi blev så trötta så Emelie och Nathalie åkte hem och jag skjutsade Peter och Tias till max.
Nu ligger jag hemma i sängen och ska försöka somna så fort som möjligt för imorrn ska nämligen jag mamma och Marcus till Umeå och shoppa samt hälsa på Kusiner för att kolla in deras nya lägenhet, gissa om jag längtar! Tar med kameran och tar kort på deras lägga. Ska tydligen vara nått utöver det vanliga!

Fick ännu ett oväntat samtal idag, Petter ringde och pratade på. Mest förvånad blev han när han insåg att jag fortfarande hade kvar hans nummer! Klart jag har min käre vänn


Petter för x-antal årsen

Sen har jag även bestämt mig för att färja håret lite mörkare. Typ kanske nått sånt här?


vad tror ni?

Utkast: Jag har ...

Jag har vänt på dygnet! och inte lite heller i natt somnade jag halv 4... Men eftersom jag ändå vaknar kring 10 så sover jag inte borta hela dagen i alla fall. Nog för att jag var påväg att vända redan under dom sista arbetsdagarna. Datorn är farlig så enkelt är det!

Fick ett väldigt glatt och roligt samtal av Carro i morse  - vi får se, vi får se ;)

Nej nu måste jag blåsa tort håret och sen blir det som sagt Stan och lunch/brunch med Nathalie och Emelie.

Kvällens planer: Inte riktigt säker än på vad som ska hittas på men förfest hos Julia


Såhär ska inte min kväll sluta i alla fall! hittade denna snubbe på frasses förra helgen.

Fullt upp

Jag har fullt upp på dagarna! Det är inget skämt jag lovar! idag har jag umgåtts med Carro och Elin under dagen och som vanligt har vi mycket att prata om eftersom vi inte ses allt för ofta - tycker jag det ska bli ändring på! och ikväll var det egetnligen tänkt att vi skulle åka till långviken men eftersom Nils tydligen har hål i huset (dom ska byta fönster) så tar vi det en annan dag!
Istället åkte jag till Morö Back och umgicks med Emelie, Nathalie och Dennis. Vi såg Idol och fick oss några härliga skratt. Imorrn ska jag och Nathalie ha lunch dejt och Emlie slutar två så då kommer hon och umgås med oss.
Vi får se vad som händer i morrn kväll om det blir fest eller en lugn kväll. Den som lever får se!


Idag när jag körde hem från Morö backe började jag tänka på när vi hade sightsing i Drängsmark. När vi körde merchan och körde runt och kollade på en massa saker runt om i drängs, eller okej så mycket kanske det itne finns att se men roligt hade vi! Som när vi stängde av lamporna på bilen så det blev helt kolsvart.
Det är sånna minnen som gör en glad.

Arbetssökande

Idag är första dagen i mitt liv där jag inte vet vad jag inom en snar framtid kommer att göra. Men jag är egentligen inte så orolig, saker och ting brukar lösa sig!

Idag så drog Jocke med mig till arbetsförmedlingen, när jag gick därifrån var jag sjukt peppad på allt! Kännde mig som världens bästa människa full med självförtroende, så om det är det som är deras jobb lyckades dom. Efter vi var där åkte vi till Kvantum där jocke skulle hämta sitt arbetsgivarintyg och sen åkte vi hem till mig och spelade tv-spel, är det så här mitt framtida liv kommer se ut? OM det skulle vara det är det inte för en så lång period i alla fall.

Ikväll så åkte jag och Nathalie till Jonas för att kolla på fotbollen, vi trodde vi skulle bli en massa folk men så blev det inte. Det var rätt skönt att det inte var så många och vi fick en tredjedels äppelpaj var! inte illa alls. Sen är marsansås kanske ett av dom svårare orden att uttala.

Nej menden här dagen har varit riktigt rolig faktiskt och morgon dagen är lika hektisk den, förstp å dagen ska jag vara med Elin och på kvällen åker vi till långviken för att umgås med nils!

Tisdag

vi har en sån där praktikant på stadium nu. Igår fick han vara med Erik och idag fick jag förfrågan om jag kunde ta hand om han - SJÄLVKLART svarade jag! Det var jobbigt, jag är helt slut i huvet. Vet ni hur hårfin skillnaden är mellan att köra med en person och att bara be om lite hjälp?
Igår fick han remma skor.
Idag fick han dra drag kedjor, lära sig vika kläder (vill inte se hur hans garderob ser ut!) flytta om massa skor, larma/galga, sätta på etiketter, mosa kartonger, samt vara min personliga långe man. har bra som helst att han är lång! Kompleterade min korthet på ett perfekt sätt, istället för att behöva hämta en stege eller pinne ropade jag bara på han. En sån skulle jag ha haft nära till hands dygnet runt!



Mackan har i natt sovit på Stackgrönnan skolan. Dom paddlade dit och då började jag tänkte på när vi gjorde det.









Roligt som vanligt hade vi i alla fall!



helgen är över

Trots att "inga" är hemma så händer det rätt mycket. I fredags så var jag på fest hos Natalie - det var trevligt, körde och lika bra var det. Träffade Johan och Erik inne i stan så då följde jag med dom på Olles/Kalles. Känndes jätte konstigt att varken Melinda eller julia stog där. Var hemma för sent!
I går så var jag med en massa tjejer och hade typisk tjejkväll, B&J, skvaller och skratt. Vi hade väll tänkt åka in till stan och träffa upp lite folk men vi orkade inte och dom var sega och älskade sitt NHL, så vi åkte hem istället.
Idag så väntade jobb och sen så har jag fastnat vid datorn, men lika bra det?

Inget intressant att uppdatera för den stora skaran...

Lördag

Det mäst spännande som inträffade igår var när jag såg en häst bajsa.
Idag har inte heller varit så spännande. Bara en tjej som vägrade köpa storlek 38 för att jag sa att det var medium och hon var ju en small.

Sen har jag aldelens för dålig diciplin på mig själv, igår skulle jag bara in till stan en snabbis för att släppa in några på Balzac, när kommer jag hem? typ kring 2. Alldelens för dåligt! Träffade för mycket trevligt folk för att vilja åka hem.

Klantiga jag

Vad gör jag? Jag lägger alla saker jag just klisterlarmat på kassan.
Vad händer? Allt jag just klisterlarmat avmagnitiseras
Följder? Larmen fyller inte längre sin funktion
Vad gör jag? Drar bort alla klisterlarm och börjar om från början.
Samt svär lite tyst för mig själv.

Världens sötaste lilla tjej tyckte idag att det var dyrt med skor för 299 kronor, oj oj oj hon kommer få ett hårt liv.

workwork

Varför ska man vara så hopplös på att vända på dygnet? Somnar kring två varje natt och hittils i veckan så har jag börjat tolv och ett så då går det bra att sova till nio eller tio, men imorrn jobbar jag 8-19, det kommer blir en väldigt tung dag. Men det är bara att tagga till och inte tänka på det, det har gått förut varför skulle det inte gå bra denna gång?

Igår var det första dagen utan alvedon på nästan två veckor, inte bra att äta det så länge jag vet jag vet, men idag så blir det inte nån alvedons lös dag, halsen känns lite värre idag igen. Ja jag borde verkligen kolla upp den men nu börjar den ju bli bättre!

Nu- bussen till jobbet, kanske en sväng in på Gina.


Varför finns det inte nån bra höstfestival?

Carins - Sydney

Jag älskar alla arbetslösa kompisar som kommer in på dagarna och säger hej. Fortfarnade väldigt glada och possitiva, känns bra för nästa vecka så joinar jag er och så kan vi hänga tillsammans!

Pratade just med frida och vi har bestämt att innan veckan är slut så ska vi ha bokat våra biljetter till varmare breddgrader. Dock vill vi helst flyga till Cairns först och sen åk ner till Sydney och Melbourne och flyga hem därifrån men jag vet inte hur genomför bart det är. Ulf (fridas pappa) har tipsat oss om ett flygbolag som är rätt billiga att flyga med så just nu ser det ut som att vi bokar till Sydney och sen flyger direkt upp till Cairns. Så gjorde vi i Thai och det gick ju faktiskt riktigt bra det med!

Sen så blir det ett besök till Luleå nästa vecka eller veckan efter för att hälsa på lisa, det tycker jag blir riktigt bra. Även fast jag snart är arbetslös och inte gör mycket vettigt skulle jag inte vilja vara nån annan stans än här å Skell just för tillfället!

.

Den här sommaren har varit helt magiskt bra. Om nästa sommar bara blir hälften så bra kommer jag vara världens lyckligaste.

  • Alla är hemma
  • Lanternana premiären
  • Midsommar
  • Stadsfesten
  • Trästocks
  • Storsjöyran
  • Poolparty
  • Stugfester
  • Sommaronsdag
  • Myskvällar
  • Kubb
  • Göteborg
  • Liseberg
  • Stockholm


Kom igen hösten!

BilderBilder

Hittade lite bilder på telefonen från i sommar.




Mjukglass hemma i Bergsbyn.


Stadsfesten men tjejerna


Vi hann med att besöka lanternan - först på plats utan en droppe alkohol i kroppen.



Poolpartyt. Bilderna är tagna 02.30. LjustLjustLjust!


I Piteå på besök hos mormor och morfar


Vattenskoter med Fredrik och Jonathan


Trästocks, för mycket folk och för liten bil!


Storsjöyran -09


En Sommaronsdag


Frida fyller 20


Åldersnoja!

Nu har det hänt!!
På sista tiden har jag kännt mig gammal, eller gammal är nog inte rätt ord men nått åt det hållet ialla fall!
och för bara nån minut sen hände den största åldernoja grejen jag varit med om hittils i mitt liv!
År 2000 gick flyttlasset till skell och det är väll inte mer än så med det. Men i samband med flytten så föddes det en lite gosse på gatan, en kompis fick en till lillebror en sån där sladdis även kallad.
Sitter på facebook och hänger och vad händer? Jo lille Joel Magnusson kommer upp som vännförslag. Då till den stora frågan, ska jag skicka en vänn förfrågan? jag minns ju han men han minns ju inte mig! ÅLDERSNOJA är allt jag säger!

Dagen då människor jag minns men som var för små för att komma ihåg mig är kommen och nu tar dom över facebook - HJÄLP!

RSS 2.0