Home sweet home

HEMMA!! bussen var en timme försenad igår! så istället för att bara ta det lungt med mina älskade klassmates så fick jag stressa till busen, väl där så satt jag och frös ett tag och undrade när bussen skulle komma, då kom det fram en kvinna och undrade om jag skulle med bussen till skell, ja svarade jag då och då sa hon, den är en timme försenad! KUL!! så det blev att bita ihop och komma hem en timme senare! ajja bara att le och vara glad.
Idag gjorde vi inte många knop sov lite för länge, gjorde lite för lite. Men det är skönt, är ändå så fullt upp nu när man är hemma, måste plugga, orkar inte, vill umgås med massa vänner, hinner inte. VILLVILLVILL.

NU ska jag ialla fall ta på mig kläder och bege mig mot en av min käraste vänner, ligga i soffan och dega står på schemat!

Djungeln

Hur intressant dag har jag haft idag då? Inte så jätte faktiskt, har kollat på sånna där balla bilder där man först bara ser ett ansikte och sen efter ett tag och lite pusslande så ser man ett till. Vetenskap och att se allt från ett annat perspektiv handlade det hela om närmare bestämt!
Ska se om jag kan hitta nån bild och slänga in!
Föreläsningen idag var i alla fall bättre än den vi  hade igår. Den handlade om alkohol och sånna där duma frågor så det slutade med att hela klassen kände sig som alkolister.

Idag var "belsa" här aka Blondinbella här. Men jag tänkte att eftersom jag nu träffat henne IRL så får jag kalla henne "belsa". Skämt och sido så är hon här i Umeå och föreläser så då gick vi dit och lyssnade på henne. Jag är mycket possitivt överaskad, hon var faktiskt riktigt bra! Skönt att hon inte hymlade med att hon vill tjäna pengar.

Sitter och tittar runt på internet när jag egentligen borde plugga, varför pluggar jag då inte? Jag har inte fått mina böcker jag har beställt än, så att så enkelt var det med det! Sen borde jag duscha och taka benen, tycker nästan lite synd om peter att han ska behöva känna djungeln på benen. Tur att jag har så tunna och mjuka hår så det inte är en så jätte läskig upplevelse. Sen får vi se vart kvällen för oss. Först ska lilla linnea komma hem :D

Kollar noga på bilderna det är inte bara det du ser i första anblicken!







Då var det måndag igen.

Tillbaka i Umeå, väckaren var ställd på 05.15 och det känndes oerhört tungt att kliva upp den tiden! Men det var bara att bita ihop och dra på sig kläderna.

I Lördags hände det något som man mest troligt inte är beredd på ska inträffa. Allt gick så fort och plötsligt satt man där, helt ensam i ren panik. Tur att det var nära nära hem och att släkt snabbt fanns på plats. Det är det värsta jag har varit med om och hoppas jag aldrig behöver vara med om något liknande.
Ängla vakt är allt jag har att tillägga.

Inspark och gökbölar!

Oj vad det är fullt upp hela tiden.
I torsds så fick jag för mig att jag ville hem. sagt och gjort jag hoppade på bussen och två timmar senare befann jag mig i peters bil! Var hemma torsda freda och bara tog det lungt, låg i sängen hela dagen och orkade inte kliva upp, har haft så galet mycket tankar i huvet som bara snurrat runt, vad ska jag välja? hur ska jag göra? bortse från alla i klassen bara fokusera på mig själv. Så jag bestämde mig, det är socionom jag vill bli när jag blir stor, inte sjuksköterska! Jag är till 100% nöjd med mitt val så det känns riktigt tryggt och bra!

Igår åkte jag på insparksfest, bål, vin, mintu, tequila, dans, skratt, lekar och tjatter  bestod min kväll av! Jag älskar mig klass! Härligare människor får man ju fan gräva fram! Ikväll är det fadder middag så min faddergrupp ska äta middag tillsammans och sen så kommer alla andra fadder grupper dit senare när dom har ätit. Så klockan tre ska vi träffas upp och handla mat.

Men först så ska jag vänta på att linnea kommer hem så vi kan åka och handla diverse tillhörig heter.

Däremot så saknar jag mina två bundsförvanter Nathalie och Emelie! För er som inte vet så ska dom komma hit och laga inflyttnigsmiddag till mig, jag är riktigt nervös och funderar på att ha sakffat en hemförsäkring innan dom kommer.


Skolstart

Nu har skolan startat och jag sover på en madrass på golvet i linneas korrerum, jag har det riktigt bra och skolan går faktiskt rätt bra. Okej jag har gått i tre dagar men jag trivs som fisken i vattnet! dock är det jobbigt att vara ifrån peter, men du får vi umgås ännu mer när jag kommer hem och när jag får mitt rum så får han komma jämt.

DOCK! så ringde min telefon idag, det var en kvinna från intagningen til sjuksysterprogramet och hon sa att om jag ville så fanns det plats till mig om jag var sugen på att gå. Efter 40 minuter betänkettid så bestämde jag mig (jag fick inte längre än så att tänka på) för att byta klass. (började på socionomlinjen) har dock trivts väldigt bra i den klassen och det är så roligt att känna att man "klickar" med en del människor från första studen. Men som Linnea sa, du behöver ju inte tappa kontakten med dom bara för att du byter program. Så nu har jag gett mig tusan på att jag ska umgås med dom också!

Nu sitter jag och väntar på att Linnea ska komma hem från träningen så vi kan äta lite kalddkaka som vi så duktigt har bakat.


Mys kväll med favoriterna

Det är en vecka sen jag skrev här nu, men det har varit fullt upp med nyår, sjukdom, jobb sam födelsedag. hade sjukt roligt på nyårs i alla fall ska i alla fall sägas! Nu sitter jag hemma hos peter och har varit här sen jag slutade jobba. Ikväll blir det mys kväll med några favoriter. Eftersom vi alla tre fått väldigt ont i halsen sen nyårs så bli det en lugn kväll men halsdukar och varma drycker! Som natha sa, det som händer i piteå stannar i piteå! så enkelt är det. Det var min topp två nyårs, drängsfesten ligger också där uppe och slåss!

Nu sitter jag och sliter mitt hår samt kollar på lägenheter, det är ta mig tusan inte lätt att hitta nått vill jag lova! Sen at det är hysteriskt svårt att veta vad man ska kolla efter och vad man ska kolla på så vet är det galet svårt. Vi får helt enkelt se vart det hela slutar.
Spännande är det om inte annat i alla fall. Och tur att Lillis är på plats så hon kan hjälpa mig med lite tips och kanske till och med kolla in nån lägga live om det skulle behövas!


RSS 2.0