jobbjobbjobb

mitt liv är över. Eller nej det är det inte alls. Men just nu består mitt liv att att jobba lite mer jobb och slutligen ännu mer jobb. Orkar knappt umgås med nån alls och jag sover för lite om nätterna och jag är uppe för sent på kvällarna!
Jaha och? borde jag inte kunna göra nått åt det här då? JO! men borde och gör är inte samma sak. tyvär.
Jag borde köpa julklappar, men jag gör det inte.
Jag borde spara mer pengar, men jag gör det inte.
jag borde.... osvosv

Ikväll ska jag i alla fall till nathalie och vi ska festa, alla festade igår men vi festar idag! Vi kommer nog ha minst lika roligt som Emsan som är i el stockholmo.

Nej nu måste jag hoppa in i duschen och sen bege mig till nathalie!


Hej!

JAG LEVER!
Jag har bara haft fullt upp med att göra saker. Trots att jag varit ledig i helgen har jag kännt mig små stressad hela tiden. Jag älskar när jag har saker planerat och mycket att göra. Men just nu känner jag att det är för mycket.
Jag har inte hunnit köpa en ända julklapp och jag har inte den blekaste aning om vad jag ska köpa till nån. på 10 dagar är jag ledig 1, jag kommer ine ha ork eller tid att umgås med nån. Jag kommer dessutom att börja jobba ännu mer snart, så ja ni ser vart detta lutar. Hej då kul liv, hej tråkiga liv.
Det ända possitiva är att jag nu kommer ha lite tid att spendera pengarna på samtidigt som jag kommer tjäna rätt mycket pengar.

Nej nu ska jag sova och längta till imorrn bitti :D

New Moon

Då var filmen sedd, helt okej var den enligt min mening, anette däremot som är helt besatt (hon låg i ena soffan på waynes och spratlade med benen i luften samtidigt som hon sa nu är det bara en timme kvar OBS! allt detta skedde utan att nån egentligen såg på) tyckte att filmen var en besvikelse, vi får väll se om några dagar om hon ångrat sig! Däremot så hade hon bokat jätte bra platser- kredd till henne.

Dagen har bestått av att umgås med Peter, var på stan en sväng för att köpa nya jeans, gick på 10 min. Tänk om alla tjejer var lika effektiva!

Nu måste jag sova, detta håller inte! Jobbet väntar imorrn!


En ny familjemedlem!

så vad köpte jag? nu måste ni vara riktigt nyfikna och kan knappt bärga er, eller huuuur?
denna har fått flytta in i vårat hus.

Nödvändigt? nja
Värt? JAAAA!
eftersom det gått så bra i Oktober fick alla anställda på jobbet 50% på valfri vara. Hade tänkt köpa min efterlängtade jacka som jag tjajat om. Men då stog denna inne på lagret och så fort jag såg den blev jag såld, och den köpt. Betalade bara 1250 för den, den var redan nedsat eftersom det är en fjolårsbräda. Men lika nöjd är jag!
Nu väntar jag bara på snön ska komma så man får testa den lite i pisten. Hemavan nästa kanske?


Just för tillfället händer inget värt att blogga om. På dagarna jobbar jag och på kvällen så orkar jag inte göra nått för att jag är så trött. Kul liv, jag vill ha tillbaka mitt arbetslösa lite ströjobbande liv. Det var kul.
Men imorrn är jag ledig i alla fall. Ska på stan med peter på dagen och sen blir det Twille och allt på kvällen. Jag vet inte ens vad som händer innan, ska vi se ettan före eller ksa vi skita i det, ska vi äta popcorn (dum fråga, klart vi ska!) Imorrn måste jag kolla upp allt. Jag har till och med inte ens hunnit umgås med Emelie och Natha hittils i veckan. Nej bättring krävs till nästa vecka!

Sängen nu! sovgott

Så var helgen över.

jaha var har hänt sen sist då? inte så mycket... i fredas var det dags att säga hejdå till David, hans sista arbetsdag. Nu drar han till Åre och lever livet. Eller rättare sagt jobbar häcken av sig och får njuta av Åre. Ha det så bra Jonna och David jag lovar att komma och hälsa på :D

Igår var jag och Lisa i piteå för att kolla på Melissa Horn, satan så bra! hon och Lady Gaga är mina idoler, får man ha idoler när man är 20 going mot 21! Hursom det är mina idoler! Blev en tidig kväll eftersom jag är så förkyld och nässprayen är slut så jag kan knappt andas.

Nu ska jag åka in till stan för att köpa en ny grej, vad får ni se när jag senare. Ett impulsköp utöver det vanliga vill jag lova! Men ack så värt. Sen ikväll blir det en lugn kväll, eller okej vi har pratat om att åka lite bräda men vi får se vad vädret säger.

kul för dig mamma

Mamma kom precis hem, hon har varit på en föreläsning ikväll där Tomas Ravelli pratade.
Det första hon gör är att hon kommer in i mitt rum med jacka och skor på (i vanliga fall är hon väldigt noga med att man tar av sånna saker innan man går in i huset)

Mamma: EMMA!! vet du vad som har hänt?!
Jag: Nej jag har ingen aning, men snälla berätta (inte så brydd vill hellre sitta vid datorn i fred)
Mamma: Tomas Ravelli pratade med mig!
Jag: Är du säker på att det var med dig han pratade?
Mamma: JA!!!
Jag: Jaha vad sa han då?
Mamma: Han kom fram till oss i pausen och började lukta runt mig.
Jag: BÖRJADE HAN LUKTA PÅ DIG? hade väll inte på dig en av dina lätt-börja-lukta-svett-tröjor?
Mamma: Neeeeej!
Jag: Men varför skulle han vilka lukta på dig?
Mamma: Han tyckte jag luktade gott och undrade vilken parfym jag hade på mig!
Jag: Kul för dig, men det är min parfym, så jag fick indirekt beröm av han då alltså.
Mamma: Nja du fick den av MIG i julklapp
Jag: Ja, efter att DU köpt vad som stog på MIN önskelista!

Mamma tar grynet och lämnar mig med min dator, äntligen tystnad igen.
Men lite coolt var det att han kom fram till mamma och tyckte hon luktade gott, bärandes min parfym!

Tjejmys

vi måste planera helgen :):)
vi rings imorrn!
jag måste duscha och raka bort regnskogen jag har odlat på benen!

Detta smset fick jag av en kär vänn nyss i chatten på facebook.



Kvällen har spenderats med Carro och Elin, jag och Elin köpte mat på wooknroll och carro från pizzerian här i Bergsbyn. Sen såg vi på Gossip! Nej nu måste jag sova. Ska försöka vända tillbaka dygnet och vaka lite tidigare på mornarna!


Ett, två, tre, fyra...

Denna dagen lägger jag in i facket händelserik dag, även fast jag bara kollat på tv, spelat tv-spel och tagit en promenad så har det hänt mycket.
Ja jag har ett innehållsrikg liv det är inte så tråkigt som det låter.

Veckan är fullsmockad med grejer som jag ska göra.
Onsdag: Middag med Elin och Carro, sen ska vi nöta sönder Gossip Girl.
Torsdag: På dagen ska jag vara med Frida, kanske kan snylta till mig lite god middag hos henne sen väntar En kväll tillsammans med Emelie och Nathalie
Fredag: Aurora kommer hem så då blir det att ta en fika med henne på eftermiddan.
Lördag: Jobb på dagen och sen klockan 4 åker jag och Lisa till Piteå för att lyssna/kolla på Melissa Horn, super trevligt kommer det bli, jag längtar!
Söndag: Söndags mys - Älskar söndagar

Mer ansvar

Igår jobbade jag 9-19.10 - vilket ledde till att jag var helt slut! La mig i soffan när jag kom hem och sen reste jag mig därifrån klockan 21.00 gick upp till sängen och somande. Klockan två vaknade jag och tyckte att jag sovit klart för natten. suck!
Slutade i alla fall lyckligt och jag lyckades somna om till 8!

En grej som jag kom på igår när jag jobbade var att nu när David åker och jag får ta över hans arbetsuppgifter så kommer jag inte kunna byta bort arbete riktigt hur som helst! När jag varit mest på mjukt så kan man ju byta med precis vem som helst (okej inte mats) men nu, alla kan inte alpint och i helgen så ska jag vara den som har hand om det, ska få en rejäl genomgång av Erik Johan och David på fredag så jag kan allt, jag minns mycket från förra året men lite nya skidor och sånt har vi fått in så det är bra med lite uppdatering. Hoppas jag får följa med i år när dom har skidgenomgången. Förut har dom fått åka till Åre men ifjol blev det bara till Luleå, men vadå? jag skulle inte klaga att få åka dit under arbetstid!



Grattis på Farsdag!

Klev upp i morse för att åka till mormor och morfar för att fira farsdag, jag kliver inte upp före 10 på morgonen och så är det bara, eller snarare har det bara blivit så... och vad tror ni händer? Jo Susanna ringer och frågar om jag kan jobba, självklart kan jag det! Hur jobabr jag? 9-19.10. Detta innebär att jag ska jobba sjukt många timmar (bra att få pengar) men jag kommer vara helt slut imorrnkväll när jag egentligen hade tänkte göra annat roligt på kvällen, som jag nu inte kommer orka.
Menmen på fredag drar mitt jobbande liv igång igen så det är väll egentligen bara att ta sig i kragen och bita ihop!

Igår hade vi myskväll hos julia. vi kollade film och spelade spel, vart ska jag börja? eller okej om man säger så här, vem i vårat lilla tjejgäng är inte tävlingsinriktad? Vi kan inte ens kära ölspelet i fyllan utan att bli ovänner...





some things never change

Ständigt denna väntan! Hela den här dagen har bestått av en evig väntan. Först väntade jag på att mamma skulle komma hem med hårfärg, sen väntade jag på att hon skulle ha tid att färja håret. Efter det väntade jag på att pappa skulle göra klart lunchen och att jag skulle kunna skölja ur färgen i håret. (blev mörkt, väldigt mörkt..) Efter det satt jag och väntade på världen bästa telefonsamtal, eller okej världen bästa telefonsamtal fick jag igår! men det här var också väldigt bra. Sen var det den eviga väntan till middagen! Lax blev det, den enda fisk jag gillar så det var riktigt gott! Och om ni nu fick gissa vad tror ni jag gör? Jajemensan, jag väntar. Väntar på att hämta Natha och Julia S vi ska och köpa våra twille biljetter, VI SKA PÅ PREMIÄREN!
okej jag är inte jätte jätte överförtjust i twilight som många av mina vänner är men jag är inte den som bangar på att se den ändå! kommer nog bli riktigt roligt.
Sen blir det tjejmys med snack och gosaker - precis vad man behöver en mörk november kväll.

För ett årsen så satt jag och längtade som en idiot till detta.




 

 





 

 









och hade jag för ett årsen vetat det jag vet nu hade jag längtat ännu mer.
Jag är inget utan er - tack
Genom allt och lite till
Jag älskar er

New beginnings

Ibland tar livet en annan vändning än man har tänkt sig. Man känner sig trygg i nån annans tillvaro och det enda man vill är att fortsätta känna den tryggheten även om man vet att nått annat mycket större står och väntar runt hörnet. Ibland måste man bara blunda och följa med.
För hur jobbigt det än kan vara till en början så kommer man ur det med nya erfarenheter och som en starkare individ. Ibland måste man helt enkelt lämna sin trygghetszon och se vad livet har att erbjuda.


Ljuset i tunneln

Dagen idag har tillbringats till att sticka, jag har äntligen stickat klart min halsduk, den blev stor, hysteriskt stor! obeskrivligt stor, men jag tror den går att linda två varm runt huvet, och då blri det ju också mycket varmare och skönare.

Ikväll har jag varit och fikat med Nathalie och Emelie, fick återigen prata av sig och få tips och råd till allt. Idag känns det mycket bättre och idag var första dagen jag var hungrig igen. Kanske börjar man återvända till verkligheten igen.

Ska slå på den en feel good film nu, läste det på din blogg elin tack för tipset ;) - High school musical!

Vill så gärna festa imorrn men jag känner att det kommer inte sluta så lyckligt om jag gör det så därför har jag bestämt mig för att ta det lungt och umgås med mina fulla vänner nyktert!



Tack


Sida vid sida, hand i hand

Dagen har jag idag tillbringat med carro och elin, riktigt skönt att komma bort från hemmet, jag kan inte vara hemma, vill inte vara hemma. Tänker för mycket då. Känns som att allt bara är en hemsk mardröm och att vi snart ska vakna upp ur allt och då kommer allt vara precis som vanligt.

Jag vet att allt inte kommer bli som förr, inte för nån av oss.
Det jag VET är att efter det här kan allt bara bli bättre. Allt kommer att ordna sig.

Det som inte dödar en gör en starkare

Jag är er evigt tacksamma

att älska och bli älskad

Jag har världens bästa vänner!

När inte tårarna räcker till

är helt slut, kan inte tänka längre. Det kommer aldrig bli som förut och jag har inte en tanke eller en känsla kvar i kroppen. Allt är bara tomt och svart. Jag känner mig som ett hål - aldrig trodde jag att man kunde göra så mot en annan människa.

RSS 2.0