blä

Jobbet tar all min tid.

God Jul!!


God jul dårå! Pappa och Marcus ska bara skotta klart sen så där det av till Pite. Kommer hem igen på annandan.

Ps: jag har redan hunnit få två julklappar. Biocheck av Peters föräldrar (okej vi fick den tillsammans) och en mössa av mamma och pappa nu på morgonen. Vad hände med att få julklappar på morgonen som man kunde leka med resten av dagen?


Inte bara glädje

imorrn är det jul!!
Jag tycker jättejätte mycket om julen och för en gångs skull så har jag julstämning i kroppen. MEN! den här julen känns så fruktansvärt stressig och är den jobbigaste julen jag hittils upplevt
Så i söndags brast allt, en del av er vet hur jag kan bli medans allt för många i min närhet inte alls har den blekaste aning om vad som händer. Jag vet inte ens själv vad det är utan det bara kommer. Jag känner mig som den sämsta vännen som inte har tid att träffa alla, jag känner mig som den sämsta dottern som aldrig är hemma, jag känner mig som den sämsta arbetskamraten för att jag är trött på jobbet och som den sämsta flickvännen för att jag är sur på grund av alla dom ovanstående anledningarna.
Men det är så fruktansvärt jobbigt när sms börjar trilla in och man kan inte träffas på grund av att man jobbar och man frå otrevliga svar tillbaka, jag vet att det inte är illa menat men det är lätt att ta åt sig, Det är även jobbigt när tre av en bästa kompisar har kommit hem men man inte har tid att träffa dom för det är så fullbokat hela tiden för alla eller att man inte är hemma på juldagen så man kan umgås med världens bästa klass eller att man måste tack nej till en massa roliga saker hela tiden för att man har annat inbokat. och som grädden på moset får jag panikångest över att aldrig bli tillfrågad ingen att få vara med för att jag "alltid" svara att jag inte kan.
Myskvällen igår hemma hos peter var i alla fall riktigt mysig och det känndes riktigt bra att sitta och dricka vin och prata på en massa och bara ta det lungt.


Mjölk och lussebullar

Peter kom nyss med lussebullar och ett stort glas mjölk, jul jul strååålande jul. Igår pyntade jag och marcus julgranen hemma. Kanske lite tidigt men å andra sidan så är vi inte hemma över jul så då får vi njuta av den nu istället.

Idag när jag gick in på aftonbladet såg jag att Brittany Murphey är död. Usch! Nu får alla kända människor sluta att dö så unga. Först Heat Legder sen Michel Jacksson och nu hon.

Det ända som är lite tråkigt nu kring jul är att man har fullt upp hela tiden. Ikväll så blir det glögg osv hemma med familjen och fam holmberg, Imorrn blir det först jobb och sen julmys med Peters familj och på onsdag är jag dock ledig på dan men då ska jag äta lunch med pappa och marcus och sen hjälpa marcus köpa en julklapp till mamma. På kvällen blir det antigen att umgås med kompisar eller vara med peter för att sen bär det av till piteå för att fira jul och då kommer vi hem på kvällen annandan.

Nej nu ska jag få peter att raka sig innan maria ringer och ska ha hämtning från stan.

Juuuul

jag lever.
känns som att måna inlägg börjar så just nu. Men i veckan har jag jobbat så fruktansvärt mycket, 8-18. Det är inte kul att jobba så mycket, meeen man får väll täna possitivt och att det kommer bli kul att få lön!

Däremot så känns det skit att man aldrig har tid att varken tid att umgås, prata eller skypa med folk som man vanligtvis pratar med i princip varje dag. Igår när jag var med Emelie och Nathalie kom vi fram till att vi inte varit med varandra på nästan två veckor. Det vill säga en hel del att prata om.
Idag kommer dessutom norge brudarna hem och det är den ända julklappen jag behöver. Den här gången är dom hela lite längre än en vecka. Känns riktigt bra. Sen så kommer ju även en hel del annat folk hem också. Hur jag ska kunna få ihop att träffa alla har jag ingen aning om eftersom jag kommer jobba för mycket nu en tid framöver så är det bara tt bita ihop.
Men som jag och Elin sa igår, även fast man inte träffas så ofta, eller hörs varje vecka, så är allt likadant när man träffas. Händer det nått så vet man att man alltid kan ringa och personen på andra sidan luren kommer alltid att ställa upp. Det är var riktigt vänskap är.

Ikväll blir det myskväll med Elin emil carro och arvid. Det kommer bli riktigt trevligt!

Bok

Idag kom min bok! och som jag har längtat, jag har beställt Elsas mode från adlibris, så ikväll ska jag lägga mig i soffan och sträckläsa!

Igår när peter skulle bädda in nya lakan i hans säng så sa jag, mycket vänligt att om du vill kan jag ta kuddarna och trä över örngottet på dom. Nej han ville inte ha hjälp, okej tänkte jag och fortsatte kolla på tv medans jag i ögonvrån ser peter ta hand om täcket och försöker dra på påslakanet. Vill du ha hjälp frågat jag ännu en gång. Får till svar, nej jag kan själv.
När allt detta få är klart, kuddarna är i örngotten och täcket i påslakanet. Då sätter han sig i soffan brevi mig och vi kollar på tv tills det är dags att gå och lägga sig. Då ser jag att peter inte har lagt på nått lakan. Så då frågar jag varför han inte gjort klart allt så vi bara kan gå och lägga. Då får jag till svar:
Men det ska ju du göra. Jag hade tänkt att du skulle få ta hand om täcket också men jag tänkte jag skulle vara snäll mot dig så jag gjorde klart det. TACK PETER!


OBS! allt detta inträffar alltså hemma hos Peter

Det hela slutade med att vi mycket vänligt gjorde det tillsammans

Ikväll blir det att slå in alla julklappar och sen belöna mig med Elsas mode

söndag

Äntligen är jag klar med alla julklappar! en helg tog det och vips så var man klar med alla. Känns riktigt skönt och nu ska jag bara njuta hela vägen fram till julafton.

Idag har jag varit på adventsfika hos familjen wallmark! Siv hade gjort jätte mycket gott fika och även en julskinka fanns att äta av. Sen var även Emelie kusin barn där, Kiwi heter hon! Det är nog den sötaste ungen jag har sett!
Wilma däremot var lite svartsjuk, hon som alltid är van vid att få all uppmärksamhet.

Går dagskvällen var riktigt rolig och alkohol intaget låg på dom högre nivåerna. Sen kom även natha hem idag från hennes kryssning! så nu har vi börjat planera när vi ska åka på kryssning!

Godnatt sovgott
puss

Äntligen färdig

Här kommer min kväll att börja!


Vart den slutar får vi se!


Stadsvandring

Nu är det bara mammas julklapp kvar sen är jag färdig men julklapparna för i år! Pappa, mormor, morfar marcus och peter är fixat. Vilket känns fruktasvärt skönt!

Igår hade jag och emelie myskväll men idol och tjejsnack. När idol var slut ringde peter och frågade om vi kunde skjutsa dom till stan, och eftersom jag hade hans bil var det bara att le och göra som han ville. Tillslut så var vi ialla fall hemma kring klockan 12.

Idag är det personalfest som väntar, jag måste börja göra mig klar, vi ska träffas hos erik innan och sen gå och äta på balzac. Sen blir det nog mest troligt ett besök på station.

NU? duschen!!

....

då var man hemma igen och 2600kr fattigare! men ack så värt det är! jag måste bara citera en liten flicka som var där och hade hängt alldelens för länge vi glögg/godis/julmust/juleskum/pepparkaks bordet.
"aj pappa nu har jag jätte jätte ont i magen" hur söt var inte hon?

Nu blir det reprisen av stockholm-arlanda! att få jobba på en flygplats är en av mina drömmar här i livet. Tänk att få jobba på ett ställe där alla möjligheter finns, du kan åka precis vart du vill, allt från island till thailand, usa till kina osvosv. En massa folk i rörelse och förväntningar. Förväntningar av hur resan kommer att bli, hur det kommer att vara, hur ett möte kommer att gå, vem du kommer möta. Att se hur allt klaffar, hur allt är organiserat och planerat in i minsta detalj. Det tycker jag är häftigt!



2 månader <3


LEDIG!!

idag har jag varit ledig, och oj så skönt det har varit! vi vaknade kring 10, låg kvar i sängen och kollade på tv för att sen kring 11 kliva upp för att göra lunch. Efter det grävde vi fram brädor, skor och diverse annat och begav oss till moröbacke får att åka lite bräda. Blev faktiskt förvånad över hur mycket snö det var och hur bra backe det var. jag trodde det skulle vara en liten kulle men det visade sig vara en rätt stor backe som till och med hade lampor som tändes när det blev mörkare. Efter det gick vi till Peter och drack varmoboj.

Nu ska jag göra mig klar för att bege mig mot jobbet, det är nämligen så att ikväll är det julklappskväll. Butiken är stängd men man får ta med sig familjen, en del som har stora familjet lyckas alltid dra med sig en hel drös med folk eftersom man får ta med syskan med familjer osv, själv så bidrar jag med mamma, pappa och marcus. Den här kvällen är stadiums julklapp till personalen. och ja jag glömde säga, alla får 30%rabatt på hela köpet.

helgen som varit

jag är ej aktiv på bloggen nu för tiden (förlåt julia) Jaha var har hänt i helgen då?
I fredags efter jobbet så var det raka vägen till drängsmark, gasen i botten var det. Väl framme så kollade jag alex, lisa och chrille på idol, drack glögg åt juleskum, pepparkakor och safrans gifflar. Fick lite julstämning och det känns att julen är påväg! Mysigt var det.
På lördan så var det bara att pallra sig iväg till jobbet även om det var tungt, ville bara ligga kvar i sängen. Men efter att ha blivit uppdragen, bokstavligt talat, så gick det rätt bra att jobba 9.16.10 är ändå helt okej att jobba.
Efter avslutat arbetspass så var det stressen hem för att plocka ihop lite kläder, fixa håret och slänga sig in i bilen iväg till Natha. Vad tror ni sker? när jag kommer dit och är stressad som tusan sitter natha i morgonrock och har inte ens duschat. Är nån förvånad?
Klockan halv 8 var vi iallafall på väg till Jonas.
Så här kan man sumera kvällen:
Jonas
Johannes
Erik
Nathalie
Emma
Skratt
Chips
Mat
Alkohol
Absint
Lekar
Tv-spel (så klart...)
Musik
Balzac
Dans
Drinkar
och ännu mera skratt

Nej nu måste jag börja göra mig klar för att åka och hämta nathalie. Hockey tittande står på schemat


RSS 2.0